De beste manier om koffie te kopen

Jarenlang is mij verteld dat ik biologische koffie moet kopen. Dat geloof ik nog steeds. Maar het is soms erg moeilijk om echt biologische koffie te vinden. Dat heeft ertoe geleid dat veel mensen, vooral jongeren, hun toevlucht nemen tot koffie in Starbucks en andere koffiehuizen om regelmatig cafeïne binnen te krijgen zonder de schadelijke effecten van chemische stoffen. Maar waarom zou je koffie kopen in een coffeeshop als er ook andere manieren zijn om cafeïne binnen te krijgen?

buy coffee

Het antwoord op deze vraag is verrassend eenvoudig: boeren die koffie verbouwen, weten meer over het verbouwen van koffie dan de meeste mensen die het elke dag drinken. Daarom is de kans groter dat u een verser smakend kopje koffie krijgt als u die in de schappen van uw plaatselijke supermarkt of koffiezaak koopt. En stop even en vraag jezelf af: Wie geeft er meer om koffie? De BESTE koffie komt van degenen die om biologische koffie geven - degenen die hun leven hebben gewijd aan het behoud van de gezondheid en schoonheid van de koffieboom.

De grootste troef van Kona Coffee zijn de Kona-bonen, geteeld in de hooglanden van Hawaï. De Kona-boon is eigenlijk een aangepaste versie van de Hawaïaanse eilandkoffie, waardoor de kleine eilandgemeenschap meer koffiebonen in de schaduw kan verbouwen en met minder van de zon verdragende, zeer onderhoudsvriendelijke grassen. Wat betekent dat voor u? Nou, om te beginnen drinkt u elke dag een verser en gezonder kopje koffie. Ten tweede steunt u ook een industrie die miljoenen dollars heeft teruggegeven om de natuurbehoudsinspanningen van Hawaï te steunen en meer land te behouden voor toekomstige generaties. Ten derde krijg je een premium Kona koffie die licht van gewicht is, verplaatsbaar, en het beste van alles - biologisch!

De beste manier om koffie te kopen

MENU
RATING

koffie

® wemoeteneenskoffiedrinken.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO