Gezonde koffie met acnevrije rotte eieren en suikervrije amandelmelk

Gezonde koffie - Ik weet zeker dat er veel mensen zijn die het heerlijk vinden om elke ochtend die dampende mok warme koffie te drinken, maar die geen suiker, boter of room durven toevoegen omdat ze bang zijn voor wat de suiker/crème met hun bloedsuikerspiegel zal doen. Ik begrijp het volkomen en het is niet het ergste in de wereld om in het begin van het jaar te minderen met zoetigheid, maar minderen met cafeïne kan een goed idee zijn als je gediagnosticeerd bent met diabetes, een hoog cholesterolgehalte of een hoge bloeddruk en probeert een gezond gewicht te behouden. Hoge suiker- en vetgehaltes in het bloed zorgen voor pieken en dalen van je insulinespiegel en dit leidt uiteindelijk tot gewichtstoename, wat een belangrijke risicofactor is voor het ontwikkelen van hartaandoeningen. Naast afvallen kun je ook je cholesterol verlagen door je inname van eieren, vlees en zuivelproducten te verlagen.

gezonde koffie

Om je bloedsuikerspiegel normaal te houden moet je gezonde koffie drinken met de nadruk op melanges en decaf, omdat deze vol zitten met antioxidanten die helpen het lichaam te zuiveren van onzuiverheden. Het drinken van gezonde koffie helpt u uw verlangen naar suikerhoudende zoetigheden en kauwgom te verminderen, zodat u er minder naar verlangt en het resultaat zal een algehele vermindering van uw verlangens zijn. Je lichaam zal je dankbaar zijn voor het drinken van dit soort koffie, want gewone koffie zit vol met conserveringsmiddelen en cafeïne en door alleen dit soort koffie te drinken kun je de hoeveelheid giftige stoffen in je lichaam verminderen.

Een laatste tip die ik je vandaag wil meegeven is om biologische fair trade koffie te kopen. Deze koffiesoorten zijn biologisch geteeld met behulp van gecertificeerde duurzame landbouwmethoden en er worden geen pesticiden of herbiciden gebruikt bij het groeiproces. Biologische fair trade koffie heeft de hoogste concentratie antioxidanten in vergelijking met elke andere koffiesoort en heeft minder zuren dan de gemiddelde koffie. Het resultaat van het drinken van biologische koffie is dat het zal helpen je spijsverteringsstelsel te zuiveren van onzuiverheden terwijl het je bloedsuikerspiegel constant houdt en je helpt gewicht te verliezen terwijl het je immuunsysteem een boost geeft.

Gezonde koffie met acnevrije rotte eieren en suikervrije amandelmelk

MENU
RATING

coffee

® wemoeteneenskoffiedrinken.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO