Koffie werkt samen met oestrogeenpillen

koffie drinken

In mijn bescheiden mening denk ik niet dat de gezondheidsvoordelen van koffie drinken opwegen tegen de kosten van de aanschaf ervan. Met één kop koffie kan ik immers meerdere dagen vooruit, terwijl een glas rode wijn minder gezondheidsvoordelen heeft. Maar als het op mijn dagelijkse activiteiten aankomt, drink ik liever koffie vanwege de stimulerende effecten, de alertheid en de algemene focus die het geeft. Ik drink bijna elke dag koffie; ik drink het zelfs in grote hoeveelheden op dagen dat ik geen zin heb om de deur uit te gaan of niet veel te doen heb.

De belangrijkste reden waarom ik regelmatig koffie drink, is dat ik vanuit huis werk en dat vereist dat ik scherp en alert blijf. Ik bevind me vaak in een situatie waarin ik een probleem probeer op te lossen of een idee moet bedenken voor een nieuw project, en ik moet alert en geconcentreerd blijven om ervoor te zorgen dat ik het goed doe. Het is heel gemakkelijk voor mij om in een diepe slaap te vallen als ik aan het werk ben, maar dat is niet wat ik wil! Ik wil s morgens wakker kunnen worden, en ik weet dat als ik geen koffie drink, ik niet in staat zal zijn om zo lang alert te blijven als nodig is. Daarom drink ik overdag koffie, en een deel van die koffie kan ook s avonds worden genuttigd.

Ik weet niet zeker of de studies die zijn uitgevoerd naar de negatieve effecten van de cafeïne in koffie op vrouwen waar of onwaar zijn, maar ik weet zeker dat er een aantal zijn die waar zijn, dus ik probeer de informatie niet te verwerpen. Waar ik wel in geïnteresseerd ben is de wisselwerking tussen koffie en oestrogeenpillen, want deze twee zaken zijn nogal controversieel. Sommigen zeggen dat ze op verschillende manieren werken, maar anderen zeggen dat ze even effectief zijn. Daarom heb ik besloten de beste informatie te nemen die ik kon vinden, en heb ik mijn resultaten getest. Tot nu toe is mijn conclusie dat het drinken van een kopje koffie per dag geen significant effect heeft op het lichaam, maar er zijn zeker dingen om op te letten bij het nemen van deze oestrogeen pillen.

Koffie werkt samen met oestrogeenpillen

MENU
RATING

koffie

® wemoeteneenskoffiedrinken.nl - All Rights Reserved.
MORE INFO