Gebruikt nespresso echte koffie?

Het belangrijkste verschil tussen Nespresso- en espressomachines is dat espressomachines versgemalen koffie gebruiken die in een portafilter is gedoseerd en is aangestampt. Nespresso-machines gebruiken daarentegen hermetisch afgesloten capsules voorgemalen koffie. Ja, Nespresso-koffiepads zijn veganistisch. Er zijn geen dierlijke producten van welke aard dan ook in Nespresso-peulen, de inhoud is puur gemalen koffiebonen en de peulen zelf zijn gemaakt van aluminium en plastic.

Nespresso is een submerk van Nestle dat zich richt op het aanbieden van koffiezetapparaten die werken met koffiepads of capsules. Nogmaals, technisch gezien, de enige factor die ons zou moeten doen zeggen dat elke espressomachine nog meer „echte espresso maakt dan een Nespresso”, zou de sterkere waterdruk hiervan zijn. Professionele barista's vinden meestal dat Nespresso-koffie dichter bij die van een mokapot ligt dan bij een grote commerciële espressomachine. Het feit is dat, ongeacht de kwaliteit van uw herbruikbare capsules, Nespresso-machines gewoon niet voor dit gebruik zijn ontworpen.

Deskundige barista's zouden echter ontdekken dat Nespresso-koffie meer op een Moka-pot lijkt dan op een commerciële espressomachine. Nespresso-pads zijn niets anders dan gemalen koffie, er zijn geen instantkoffiekorrels in echte Nespresso-pods, en ik ben me niet bewust van compatibele pods die oploskoffie bevatten. Nespresso-machines en hun pods zijn snel, ze zijn handig, ze maken relatief goede (en goedkope) kopjes koffie. VK) zullen binnenkort hun eigen ambachtelijke koffiepads aanbieden die compatibel zijn met Nespresso-machines op een abonnementsservice.

De meeste herbruikbare Nespresso-pods die op de markt zijn, zijn in feite iets kleiner dan de gewone Nespresso-pods voor eenmalig gebruik. De technologie die wordt gebruikt voor het maken van espresso is iets anders dan een traditionele espressomachine en een Nespresso-apparaat. Pod coffee is niet alleen een enorm groeigebied, maar Nespresso-machines zijn nu te vinden in de keukens van meer dan 30 procent van alle restaurants met een Michelin-ster. In feite raad ik mensen meestal aan om espressomachines voor thuis te vermijden vanwege hun complexiteit en leercurve, maar Nespresso is gemakkelijk genoeg voor iedereen.

Koffie bereiden kan niet eenvoudiger met een Nespresso-apparaat, plaats een capsule in het stopcontact, druk op een knop die uw favoriete drank levert en de machine doet de rest. De meeste espressomachines zullen brouwen met meer gemalen koffie dan welke Nespresso-koffie dan ook, net als de overgrote meerderheid van de cafés. Het gebruik van uw eigen koffie om een kopje te zetten met uw Nespresso-apparaat is zeker een geweldige manier om te besparen op de kosten van capsules, of u nu de capsules helemaal vervangt of gewoon uw eigen koffie gebruikt om uw capsulegebruik aan te vullen.

Leave a Comment

Required fields are marked *