Hoe verschilt nespresso van keurig?

Net als Tassimo richten Nespresso- en Keurig-machines zich op enkele porties (één kopje) koffie. Waar ze verschillen, is dat de Keurig ook thee, warme chocolademelk en andere warme dranken kan maken, terwijl de Nespresso alleen koffie, espresso en cappuccino zet (in modellen met melksystemen). Hier is de grootste bepalende factor tussen deze twee machines. Waar het op neerkomt is dat Keurig geen espresso kan zetten, maar sommige Nespresso-machines kunnen gewone koffie zetten.

Zoals eerder besproken, bieden deze twee machines heel verschillende brouwsels aan. Nespresso en Keurig blinken uit als het gaat om het maken van smakelijke koffie met minimale inspanning. Keurig heeft het voordeel van goedkopere machines voor degenen die er een willen, en de pods zelf zullen doorgaans ook goedkoper zijn om te kopen. Niet alle capsules van Nespresso zijn compatibel met elke machine die het merk maakt, maar accessoires zoals een melkopschuimer en one-touch-bediening maken deze modellen zeer aantrekkelijk.

Dankzij hun partnerschappen met derden zijn K-Cups breder verkrijgbaar en goedkoper dan Nespresso-capsules of zelfs andere Nespresso-compatibele merken. Kortom, Nespresso begon met espressomachines, maar moest zijn assortiment uitbreiden om te voldoen aan de eisen van het publiek dat steeds meer keuze wil. Uiteindelijk zijn Nespresso-espressomachines compacter, zien ze er beter uit, zijn ze iets gemakkelijker te gebruiken en produceren ze consequent een rijkere, betere kop koffie. Als u wilt dat uw machine zich specialiseert in het goed maken van een kleine hoeveelheid van bepaalde dranken, wint Nespresso zonder twijfel.

Nespresso raadt aan om alleen zijn ontkalkingsoplossing te gebruiken, niet witte azijn, die u kunt gebruiken om veel andere merken koffiemachines te ontkalken. Hoewel de koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik van Keurig een enorme verscheidenheid aan dranken bieden om uit te kiezen, maken de machines van Nespresso koffie die gewoon beter smaakt en elke keer een rijke, met aroma gevulde kop zet. Nespresso-machines zijn voornamelijk espressomachines in Europese stijl, hoewel VertuoLine-brouwers ook de mogelijkheid hebben om koffie op ware grootte te zetten. Omgekeerd maakt de Nespresso-lijn ook gebruik van pods, maar er zijn enkele zeer belangrijke verschillen.

De Vertuo is een van de meest populaire en meest gebruikte Nespresso-machines en wordt gemaakt in samenwerking met Breville en het Nespresso-merk. Een Nespresso-apparaat is vergelijkbaar met uw dagelijkse elektrische koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik, omdat het capsules of peulen gebruikt. Er zijn momenteel geen Nespresso-apparaten waarmee u uw eigen gemalen koffie kunt toevoegen of die een karaf hebben om koffie warm te houden. Nespresso-machines bieden het voordeel dat ze sneller opwarmen dan Keurig-modellen, dus u kunt ongeveer 30 seconden winnen, zeker niet zo'n groot verschil.

Als drankjes op basis van espresso uw jam zijn en u een betrouwbare machine wilt die de komende jaren meegaat; kies dan voor een Nespresso. Nespresso en Keurig bieden een groot assortiment koffiemachines en, zoals je zou verwachten, hoe mooier de machine, hoe meer het kost. Het is echter vermeldenswaard dat zowel Keurig- als Nespresso-machines vaak worden verdisconteerd en dat u het hele jaar door fantastische besparingen kunt behalen op deze apparaten.

Leave a Comment

Required fields are marked *