Is het de moeite waard om een nespresso-apparaat te kopen?

Nespresso is het waard omdat de combinatie van gemak en consistentie simpelweg alle andere opties overtreft. Met deze machines kan iedereen in iets meer dan een minuut kwaliteitssresso zetten. Ja, voor het gemak, de kwaliteit en de consistentie van de koffiedranken, eenvoudig te reinigen en te onderhouden, is Nespresso OL+VL het waard, voor mij. Ervan uitgaande dat het goed gaat om opgesloten te zitten in het ecosysteem.

De koffie-ervaring is de kosten van de machine waard. De koffie van Nespresso is veel beter en de capsules zijn veel duurder. Koop de Next niet, het is goedkoop gemaakt, koop de VirtuoPlus je zult veel gelukkiger zijn. Maar ja, Nespresso is zoveel beter dan een Keurig en het is waarschijnlijk de beste waar voor je geld, koffie die je kunt krijgen.

Om betere koffie te krijgen, heb je het over echt dure machines en slijpmachines, plus het kopen van duurdere bonen. De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang, is de machine ongeveer zo groot als een grote staande mixer en zit hij op je aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een ruimte-efficiëntere optie dan het opbergen van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model.

De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan Nespresso-machines die lager op de grond liggen. En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt zetten zonder opnieuw te hoeven vullen. Omdat alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen.

In plaats van elke nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze in verschillende vergelijkingstabellen samengesteld, één voor originele machines zonder melkopschuimers, één voor originele machines met melkopschuimers en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien. Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines benaderen een broodrooster met twee plakjes en grote machines benaderen de grootte van een koffiezetapparaat. Of je nu snel een kop koffie nodig hebt voordat je naar je werk gaat of gewoon niet het gedoe wilt om naar een café te gaan, een Nespresso-apparaat is wat je nodig hebt. En bijna elke Nespresso is beter dan een slecht getrokken espresso van zelfs de chicste espressomachine.

Ga daarvoor naar de Nespresso-website om meer te weten te komen over hun machinelijnen (OL - espressostijl en VL - voornamelijk koffie ter grootte van een mok), zodat u de vragen kunt stellen in de boetiek. Laten we eens kijken naar de ins en outs van Nespresso-machines en de pods, schuimers en andere accessoires die erbij horen. In ruil voor zijn compacte formaat heeft de Essenza Mini een watertank van 20,3 ounce en een herbruikbare bak die plaats biedt aan slechts zes capsules, de kleinste capaciteit van elke Nespresso-machine. Als je geen zin hebt om de ins en outs van het brouwen van soepele, smakelijke espresso te leren, maar toch een heerlijk ochtendbrouwsel of avondmuts wilt, is een Nespresso-apparaat geschikt voor jou.

U kunt een machine kopen die past bij uw behoeften (en stijl) rechtstreeks bij Nespresso of kiezen uit een gelicentieerd merk zoals Krups, Breville en DeLonghi van een van uw favoriete retailers. Als gemak jouw ding is, is een Nespresso-apparaat de snelste en meest moeiteloze manier om een espresso-achtig drankje te maken. Dus als je echt van espresso's houdt en geen melkachtig drankje wilt, is een standaard Nespresso-apparaat misschien iets voor jou. In termen van de kwaliteit van de dranken die ze maken, zijn alle Nespresso-machines in principe hetzelfde, dus het goedkoopste model is de beste keuze.

Elke Nespresso-machine zet koffie op dezelfde manier, zelfs als de tijd verschilt vanwege hoe snel het apparaat het water kan verwarmen. In tegenstelling tot Keurig, waar iedereen en hun moeder compatibele pods maken, heeft Nespresso Vertuo er een slot op en de enige smaken die je kunt krijgen zijn van Nespresso (en een handvol smaken van Starbucks). Als u alleen espresso's van uw Nespresso-apparaat wilt (of het niet erg vindt om af en toe water apart te verwarmen om een Americano te maken), is de Essenza Mini de beste optie. Maar als u geïnteresseerd bent in een Nespresso-machine die een drankje kan zetten dat ongeveer zo groot is als een kleine koffie, dan is dit het Vertuo-model dat we aanbevelen.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *