Is nespresso beter dan gewone koffie?

Nespresso-shots hebben meestal een medium body, een rijke smaak, voldoende aroma's en een lichte zuurgraad. Vergeleken met een shot espresso van een commerciële machine, is het iets minder intens en smaakvol. Vergeleken met je gewone kop zwarte koffie is het zeker sterker en intenser. De Original Line van Nespresso maakt inderdaad niet je gebruikelijke kopje koffie.

Het maakt espressodranken, zij het een beetje anders - het is niet zo hoogwaardig als de drankjes die je kunt maken met een goede espressomachine. Een shot espresso Nespresso kan rijke smaken en aroma's hebben met een medium body en minder zuurgraad. Het is sterker dan een gedruppelde koffie, en als consument kunt u kiezen uit een breed scala aan peulen van één oorsprong met een gebraad waarvan u geniet. Eindelijk een vonnis voor het eeuwenoude debat over het Nespresso vs Keurig-koffiezetapparaat.

Zowel de Nespresso Vertuo als het Keurig K-Café hebben bewezen goed te zijn in wat ze doen; koffie zetten. Maar er is een duidelijke winnaar. De Nespresso Vertuo komt er bovenop en is de voor de hand liggende keuze; geen debat daar. Voor onze boksfans is de Nespresso gelijk aan Muhammed Ali.

Nespresso-machines zijn voor iedereen gemakkelijk te gebruiken. Ze creëren altijd een kopje koffie van goede kwaliteit. Espressomachines zijn in staat om bekers van nog hogere kwaliteit te maken, maar u moet weten wat u doet. Is de vergelijking niet misleidend? Originele pods nespresso maakt enkele opname.

Terwijl 18 gm koffie in espressomachines dubbele drank maakt. Maar je kunt een filtermand van 9 gm gebruiken en espresso voor één schot maken. Ik vergelijk het gewicht van de gemalen koffie in peulen niet met filtermand. Ik vergelijk alleen de prijs van single shot versus single shot, in tegenstelling tot je deed single shot vs double shot.

Ondertussen zijn Nespresso-machines fantastisch voor die meer gecompliceerde dranken die geschuimde melk, crema en meer vereisen. Op de laagste niveaus vindt u misschien een nespresso-apparaat op instapniveau voor ongeveer de prijs van een high-end druppelkoffiezetapparaat. Een verbazingwekkend feit over de Nespresso-capsules is dat elke capsule wordt geleverd met een unieke streepjescode waarmee de machine die specifieke capsule automatisch tot zijn maximale smaak kan brouwen. De capsules bestaan uit voorgeportioneerde porties voor eenmalig gebruik en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso-machines.

Nespresso-machines bieden u deze flexibiliteit niet of maken veel maatwerk mogelijk, maar ze zijn consistenter, vooral voor de ongeschoolde barista. Daarom, als je gewoon koffie wilt en niet extreem kieskeurig bent, kan een koffiezetapparaat in druppelstijl de klus klaren, maar een Nespresso-apparaat is geweldig als je meer opties en hogere kwaliteit wilt. Vanaf nu zijn de enige Nespresso-machines die gewone koffie kunnen zetten die binnen de VertuoLine-paraplu van producten. Hoewel de Nespresso OriginalLine-machines de opnamen niet op precies dezelfde manier extraheren als traditionele espressomachines, gebruiken ze een vergelijkbare combinatie van warm water en druk die wordt gedwongen door fijngemalen koffiebonen.

In tegenstelling tot een Nespresso-apparaat dat al het werk voor u doet, terwijl een traditionele espresso handmatig werk vereist. Kanttekening - Ik hou echt van de Nespresso Aeroccino melkopschuimer omdat hij heel gemakkelijk te gebruiken is, en ik gebruik hem nog steeds met mijn Breville Barista Express Espressomachine. Afgezien van hun vermogen om „gewone” koffie te zetten, is een ander klein voordeel van de VertuoLine Nespresso-machines ten opzichte van de OriginalLine-machines hun superieure cremaproductie. Dit is natuurlijk volledig aan uw eigen persoonlijke voorkeuren, maar mijn advies is om op korte en lange termijn wat geld te besparen door een Nespresso OriginalLine-machine van hoge kwaliteit te kopen.

Als je interesse hebt in espresso's, lattes of cappuccino's, dan is een Nespresso-apparaat zeker de moeite van het bekijken waard. De originele lijn van Nespresso omvat de populaire Pixie, CitiZ en Essenza, evenals de grotere Creatista- en Lattissima-superautomaten die perfect zijn als je een Nespresso-machine wilt die wordt geleverd met een melkopschuimer. Ondertussen zijn Nespresso-machines veel meer geautomatiseerd, dus het is logisch dat ze hogere kosten met zich meebrengen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *