Is nespresso-koffie van goede kwaliteit?

Ten eerste is de koffie van hoge kwaliteit en elke keer perfect gebrouwen. Nespresso ontwikkelde zijn assortiment „grand cru-koffies die in alle verschillende soorten, sterktes en smaken verkrijgbaar zijn. Je kunt ze hier allemaal zien. Nespresso-opnamen hebben de neiging om een medium body, een rijke smaak, voldoende aroma's en een lichte zuurgraad te hebben.

Vergeleken met een shot espresso van een commerciële machine, is het iets minder intens en smaakvol. Vergeleken met je gewone kop zwarte koffie is het zeker sterker en intenser. Nespresso-machines zijn belachelijk eenvoudig te gebruiken, consistent en eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Als je een enorme espressokenner bent, ben je misschien bereid om duizend dollar uit te betalen aan een high-end gewone espressomachine en het zware proces te doorlopen om thuis espresso te leren maken.

Je zou uiteindelijk kunnen eindigen met een product op een hoger niveau, maar heel weinig mensen hebben de tijd of wens om zich op dat niveau te binden. Er is een steile leercurve met alle espressomachines, zowel thuis als commercieel, en een slecht getrokken shot espresso zal veel erger zijn dan een Nespresso-opname, die je met één druk op de knop krijgt. Of je nu snel een kop koffie nodig hebt voordat je naar je werk gaat of gewoon niet het gedoe wilt om naar een café te gaan, een nespresso-apparaat is wat je nodig hebt. Mijn conclusie is dat als Nespresso geen oploskoffie is, dan is het een koffiebonenbereiding die alleen een pot heet water nodig heeft, niet het dure Nespresso-koffiesysteem.

Het belangrijkste is dat hij Nespresso begon op de markt te brengen aan individuele consumenten, in plaats van aan bedrijven, via de nieuwe Club Nespresso. Ontdek welke Nespresso-machine het beste is voor lattes, cappuccino's, Americanos, espresso, gewone koffie, kantoorgebruik of een Airbnb. De Nespresso Vertuoline kan alleen de Nespresso-merkcapsule lezen, wat betekent dat je vastzit aan de smaken die ze aanbieden, tegen een iets hogere prijs. Nespresso stelt dat zijn koffie nog nooit zo goed is geweest, maar de waarheid is dat Nespresso nooit echt over de koffie is geweest.

Afhankelijk van de functies of technologie die u wilt, zijn er echter ook enkele behoorlijk dure Nespresso-machines beschikbaar. Professionele barista's vinden meestal dat Nespresso-koffie dichter bij die van een mokapot ligt dan bij een grote commerciële espressomachine. Nespresso maakt duurdere machines met ook melkhulpstukken, maar ze hebben de neiging om een steilere leercurve te hebben. Pod coffee is niet alleen een enorm groeigebied, maar Nespresso-machines zijn nu te vinden in de keukens van meer dan 30 procent van alle restaurants met een Michelin-ster.

In een poging om de VS te kraken, introduceerde Nespresso een geheel nieuwe reeks machines - het Vertuo-systeem, dat veel grotere porties kan leveren. Elke Nespresso-machine zet koffie op dezelfde manier, zelfs als de tijd verschilt vanwege hoe snel het apparaat het water kan verwarmen. Een van de redenen waarom Nespresso-machines zo populair en sterk worden aanbevolen, is dat ze volledig geautomatiseerd zijn en u het gemak bieden om uw koffie te zetten met een druk op een paar knoppen. In feite raad ik mensen meestal aan om espressomachines voor thuis te vermijden vanwege hun complexiteit en leercurve, maar Nespresso is gemakkelijk genoeg voor iedereen.

Koffieblog koffiecapsules koffie nieuws koffiepads nespresso-capsules nespresso-pads speciale koffie. In het VK is er de afgelopen jaren een enorme groei geweest in de populariteit van koffiepadmachines, met als toonaangevende merken Nespresso, Tassimo, Nescafé Dolce Gusto %26 Douwe Egberts Senseo (zie mijn vergelijkingsbericht voor koffiepadmachines).

Leave a Comment

Required fields are marked *