Smaakt nespresso anders?

Elke koffie die je maakt smaakt precies hetzelfde, het smaakbereik lijkt te variëren van zeer verbrand tot oververbrand. Er is geen citrus of toffee of noten, alleen as. Ik kocht navulbare Nespresso-capsules en gewapend met mijn Porlex mini-reismolen ging ik op zoek naar betere koffie op de Nespresso. Maak je geen zorgen, ieders pallet is een beetje anders en sommige mensen proeven voedsel anders dan anderen.

Nespresso heeft de noten die het gebruikt om de smaak te beschrijven, maar dat betekent nooit dat je ze zult proeven. Als je er eenmaal van geniet, is dat het enige dat telt. Nespressobonen worden maanden voordat je ze gebruikt gemalen. Dit zal op geen enkele manier goed smaken.

Het ziet er misschien goed uit, maar het smaakt niet lekker. Je mag de Starbucks-bonen niet correct gebruiken. Ze zijn eigenlijk vrij vers en goed als ze op de juiste manier worden gebruikt. Is het je ooit opgevallen hoe de smaak van de koffie die je elke dag koopt verandert? Nou, dat zal altijd gebeuren omdat factoren zoals de maling, het niveau van koffieversheid en hoe het wordt bereid de smaak van de koffie kunnen beïnvloeden.

Een nespresso-machine kan u echter helpen schommelingen in smaak en kwaliteit te voorkomen. De reden hiervoor is dat koffie in perfecte staat wordt bewaard in de koffiecapsules. De meeste mensen zullen inderdaad uiterst tevreden zijn met de koffie die ze uit hun Nespresso-machines halen. In de moderne wereld van vandaag, waar alles toegankelijk is met een druk op de knop, kunt u tijd en geld besparen (ja, die elke dag kloppen de Starbucks-koffies) door te investeren in een Nespresso-machine.

Afhankelijk van de functies of technologie die u wilt, zijn er echter ook enkele behoorlijk dure Nespresso-machines beschikbaar. Een van de redenen waarom Nespresso-machines zo populair en sterk worden aanbevolen, is dat ze volledig geautomatiseerd zijn en u het gemak bieden om uw koffie te zetten met een druk op een paar knoppen. Mijn reden om mijn Nespresso-machine te willen dumpen - nadat ik erachter kwam dat ze schellak gebruiken om die kleine aluminium capsules af te dichten (aluminium is een neurotoxine). Of je nu snel een kop koffie nodig hebt voordat je naar je werk gaat of gewoon niet het gedoe wilt om naar een café te gaan, een Nespresso-apparaat is wat je nodig hebt.

Nespresso raadt u aan om uw machine minstens elke 3 maanden te ontkalken of 300 koffies - afhankelijk van wat het eerst komt - hoewel dit varieert afhankelijk van de hardheid van uw lokale watervoorziening. Nespresso biedt een goede kwaliteit, redelijk superieur dan alle koffie gemaakt door goedkope espressomachines. Hoewel ik veel heb overgenomen van wat er wordt gezegd over de Nespresso die verspillend is en niet zo goed als het 'echte ding', denk ik dat het moet worden afgewogen tegen wat de meeste mensen willen van een koffiezetapparaat. Daarom kies ik in plaats daarvan voor de nespresso Keurig, ze gebruiken plastic, dat niet alleen de koffiesmaak niet kon bevatten, ook doet nespresso in ieder geval enkele recyclingacties van hun aluminium.

Hoewel de capsule een verspild pakket is, gebruikt de nespresso enorm veel minder energie (verwarmt minder water), de juiste eerste keer (minder verspild verwarmd water, minder verspilde maling), en ik denk voor de thuissituatie dat de koffie beter is omdat ik niet de tijd en het geduld heb om een goede espressomachine te laten neuriën. Nu is de markt overspoeld met compatibele capsules van derden die zijn ontworpen om 'hopelijk' in uw Nespresso-machine te passen. Elke Nespresso-machine zet koffie op dezelfde manier, zelfs als de tijd verschilt vanwege hoe snel het apparaat het water kan verwarmen.

Leave a Comment

Required fields are marked *