Smaakt nespresso vertuo anders?

Hoewel de verschillen tussen deze brouwtijd en watervolume zijn, varieert de smaak van elk ervan ook drastisch. Hoewel je vijf verschillende koffiedranken kunt maken (in tegenstelling tot de twee die beschikbaar zijn met de originele lijn Nespresso-machines), worden de VertuoLine-machines niet geleverd met melkopschuimers. De dame van Nespresso zegt dat de kwaliteit hetzelfde is, het enige verschil is dat Vertuo-capsules meer opbrengst hebben, smaak verschilt niet. Een van de eerste grote verschillen die je tussen de lijnen zult opmerken, zijn de pods.

Ze hebben niet alleen verschillende smaakaanbiedingen, maar de peulen zelf zijn zelfs anders gevormd. Hoewel de Original Line meer traditioneel ogende komvormige peulen heeft, hebben de Vertuo Line-capsules een unieke koepelvorm en zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Veel recensenten geloven dat de originele capsules dichter bij een authentieke espressosmaak en mondgevoel komen. Laten we het einde kort en krachtig maken.

Als het gaat om Nespresso Vertuo vs Nespresso Original, zijn de originele eenheden gewoon beter. Ze maken een smaakvoller drankje, ze hebben meer toegankelijke peulen, ze zijn betaalbaarder en ze zijn echt de meesters van de espresso. Ongeacht uw budget, ruimte of favoriete espressodrank, er is een Nespresso Original koffiezetapparaat voor u. We zijn begonnen met een vertuo-machine en na een paar maanden pakte mijn man een originele machine op om mee te nemen naar het werk.

Bovendien, terwijl de Original Line machines bevat die zijn geproduceerd door andere, bekende bedrijven (zoals Breville, De'Longhi en Kitchenaid), komt de Vertuo-lijn alleen van Nespresso. Als u een handigere koffieoplossing overweegt, kijkt u waarschijnlijk naar Nespresso-machines. Aan de andere kant, als je ook de mogelijkheid wilt hebben om een grotere koffie te drinken, ben je een fan van de Nespresso Vertuo-machines. Vertuo-capsules zijn daarentegen alleen verkrijgbaar bij Nespresso omdat ze een eigen barcode nodig hebben om door de Vertuo-machine te worden herkend.

Nespresso vertuoline compatibele capsules worden geleverd met meer een experimenteel, breder spectrum aan keuzes, wat deel uitmaakt van wat deze lijn tot een uniek Nespresso-koffiezetapparaat maakt. Ondanks het schijnbare hogere gevoel en de meer technische slimheid van de Vertuo-ervaring, gebruiken de Vertuo-machines precies dezelfde hoeveelheid druk om koffie te extraheren als de Original-lijn; je kunt over het algemeen 19 bars verwachten van beide sets machines. Originele Nespresso-machines staan erom bekend een geheel nieuwe industriestandaard te brengen als het gaat om koffiecapsules. Je krijgt volledige machinehulp van Nespresso en je krijgt al hun beroemde capsules, inclusief de 16 unieke capsules die bij elke machine worden geleverd om je een sprong te geven op de smaken.

Beide machines maken espresso, de Vertuo-lijn is ook ontworpen om gewone koffie te zetten - allemaal in dezelfde machine. Alle drie de Nespresso-machines van de Vertuo Line hebben vergelijkbare prijzen, terwijl de originele modellen een breed scala aan budgetten dekken. Dankzij koffiemachines voor het zetten van koffiepads is dit heel goed mogelijk, en vooral met Nespresso-machines. Allereerst kunt u de machine in zwart of wit krijgen, en u kunt hem zo krijgen dat hij wordt geleverd met het unieke Aeroccino-opzetstuk voor het maken van het perfecte schuim met al uw Nespresso espresso's.

Leave a Comment

Required fields are marked *