Waar wordt nespresso-koffie van gemaakt?

De Nespresso-capsules bevatten alleen vers gebrande en gemalen koffie, met uitzondering van de gearomatiseerde koffies (Vanilla Éclair, Caramel Créme Brulee, Cocoa Truffel) die ook natuurlijke smaken bevatten die worden toegevoegd aan vers gebrande en gemalen koffie. De hoeveelheid cafeïne in een Nespresso-koffie hangt af van het soort koffie. Arabica Nespresso-peulen bevatten ongeveer 1,3% cafeïne, Robusta-peulen bevatten ongeveer 2,4% cafeïne en cafeïnevrij bevat ongeveer 0,1% cafeïne. Klassieke Nespresso-pads bevatten ongeveer 5 g koffie en Lungo ongeveer 6 g.

Dus gemiddeld bevat een 100% Arabica klassieke Nespresso-pod ongeveer 65 milligram cafeïne. Om dezelfde reden gebruiken we aluminium voor Nespresso-capsules. Het is in staat om de unieke aroma's en smaken van onze koffies te beschermen - in tegenstelling tot alle andere materialen die vandaag beschikbaar zijn. Ja, Nespresso is gemaakt van 100% echte gemalen koffie van gebrande koffiebonen.

In plaats daarvan moeten gebruikte capsules worden afgezet bij Nespresso-boetieks of sommige gemakswinkels; in sommige landen biedt Nespresso een service die ze bij klanten thuis ophaalt. Nespresso blijft zowel OriginalLine- als VertuoLine-machines en -capsules verkopen in de Verenigde Staten en Canada, gericht op verschillende marktsegmenten met de twee systemen. De opkomst van de populariteit van koffiemachines van bonen tot kop en traditionele espressomachines met aparte molens heeft veel te maken met kopkwaliteit en keuze. Vroeger gebruikte ik Nespresso-pods, en toen ik dat deed, gebruikte ik twee tot drie peulen voor één kopje, omdat ik het gemak van Nespresso in die situatie wilde, maar ik had meer koffie nodig dan slechts één pod zou bieden.

Nespresso-machines en hun pods zijn snel, ze zijn handig, ze maken relatief goede (en goedkope) kopjes koffie. Een nespresso-apparaat op het aanrecht dat wordt gebruikt om te bewijzen dat u lid bent van een gemakslievende wereldwijde consumentenkoffielite. Als je bijvoorbeeld een koffiemachine van boon tot kopje hebt, drink je waarschijnlijk koffie gemaakt met 10 tot 20 g koffie, versus een koffie gemaakt met een Nespresso-apparaat dat wordt gemaakt met 5g voor een espressopod en 7 g voor een Lungo-pod. In een poging om de VS te kraken, introduceerde Nespresso een geheel nieuwe reeks machines - het Vertuo-systeem, dat veel grotere porties kan leveren.

In 1990 tekende Nestlé een contract met Turmix, dat begon met de verkoop van Nespresso-machines in Zwitserland. In het VK is er de afgelopen jaren een enorme groei geweest in de populariteit van koffiepadmachines, met als toonaangevende merken Nespresso, Tassimo, Nescafé Dolce Gusto %26 Douwe Egberts Senseo (zie mijn vergelijkingsbericht voor koffiepadmachines). De VertuoLine-capsules kunnen niet worden gebruikt in de originele lijn van Nespresso-machines (nu het merk OriginalLine in Noord-Amerika). De technologie die wordt gebruikt voor het maken van espresso is iets anders dan een traditionele espressomachine en een Nespresso-apparaat.

Nespresso stelt dat zijn koffie nog nooit zo goed is geweest, maar de waarheid is dat Nespresso nooit echt over de koffie is geweest. Het belangrijkste is dat hij Nespresso begon op de markt te brengen aan individuele consumenten, in plaats van aan bedrijven, via de nieuwe Club Nespresso. Hij beweerde dat het oorspronkelijke idee voor Nespresso in 1973 door Nestlé werd gekocht en niet van Favre kwam, hoewel Nespresso dit ontkent.

Leave a Comment

Required fields are marked *