Waarom heeft nespresso verschillende merken?

Omdat Nespresso-machines over de hele wereld worden verkocht, verschillen de fabrikanten, afhankelijk van de regio waarin ze worden verkocht. Delonghi en Breville zijn de meest populaire bedrijven die Nespresso-espressomachines produceren, en in de meeste gevallen wordt het er een die u tegenkomt wanneer u er een koopt. Omdat het propriety-technologie is, geven bedrijven als DeLonghi en Breville de technologie in licentie van Nespresso. Dit zorgt ervoor dat elke kop Nespresso-koffie hetzelfde is, ongeacht het apparaat dat u gebruikt.

Verreweg de meest alomtegenwoordige producent van Nespresso-koffiemachines die er vandaag is, is de Italiaanse fabrikant van apparaten DeLonghi. Hoewel we zeker niet de ruimte hebben om in detail in te gaan op alle modellen van Nespresso-machines die DeLonghi produceert, kunnen we u een algemeen idee geven van welke DeLonghi maakt en u ook laten weten dat DeLonghi een lange reputatie heeft voor het creëren van enkele van de beste kwaliteit kleine apparaten op de markt. Interessant is dat Krups, een Duits apparaatbedrijf, een vergelijkbare reeks Nespresso-machines biedt, en ze staan net zo hoog aangeschreven als de DeLonghi-machines. Als je op zoek bent naar een echt unieke en high-end Nespresso-koffiemachine, wil je misschien eens kijken naar het nieuwe Nespresso-model van KitchenAid.

Het lijdt geen twijfel dat de KitchenAid nespresso-machine er absoluut prachtig uitziet, het soort apparaat dat u eigenlijk trots op uw aanrecht wilt laten zien (of het nu gaat om het toevoegen aan uw huidige keukeninrichting, of gewoon als statussymbool). Nou, dat hangt allemaal af van het soort dingen dat je waardeert. Dat wil zeggen, het zet net zo goed Nespresso-koffie, niet beter, niet slechter dan enig ander Nespresso-apparaat. Dat gezegd hebbende, als je een beetje klasse en flair wilt met je Nespresso-koffie, is de KitchenAid-machine gewoon niet te verslaan.

Zelfs met de duurdere modellen van andere fabrikanten komt geen van hen in de buurt van de klassieke schoonheid van een KitchenAid. Het korte antwoord is dat u, in termen van de kwaliteit van koffie, geen verschil zult vinden tussen de DeLonghi-, Breville- of Nespresso-machines gemaakt door andere bedrijven. Beide merken bieden ook een reeks Nespresso-machines aan om te voldoen aan verschillende budgetten, levensstijlen en smaken. Als het gaat om welke Nespresso-machine je moet kopen, komt het er echt op aan wat voor soort koffie je drinkt.

Deze gebruiken een heel ander type en formaat koffiepad dan eerdere Nespresso-machines, wat betekent dat u geen standaard Nespresso-pods kunt gebruiken, of de variëteiten van derden die nu in de meeste supermarkten te vinden zijn, in de Vertuo-modellen. Nespresso Vertuo-machines gebruiken alleen de Vertuo-pods en het lijkt er niet op dat je andere merken kunt kopen. Er kunnen ook enkele kleine variaties in de prijs zijn, afhankelijk van of u kiest voor een Breville of DeLonghi Nespresso-machine. Nu, alleen omdat de verschillende fabrikanten allemaal ongeveer dezelfde kwaliteit machines produceren, betekent dat niet dat er geen andere belangrijke factoren zijn waarmee u rekening moet houden die u zullen helpen bij het winkelen van uw Nespresso-machine.

Elders over de hele wereld vind je Nespresso-machines gemaakt door Krups, Miele, Siemens of Magimix. Hoewel Nespresso-machines handig en gebruiksvriendelijk zijn, vereisen ze een goede reiniging en onderhoud om uw kopje koffie op de lange termijn heerlijk te laten smaken. Nespresso OriginalLine-machines proberen het extractieproces van standaard espressomachines na te bootsen, waarbij 19 bar druk wordt gebruikt om de koffie onder hoge temperaturen te extraheren. Als je een liefhebber van latte of cappuccino bent, zorg er dan voor dat je die koopt met de Aeroccino of de high-end Nespresso-machines.

Hij beweerde dat het oorspronkelijke idee voor Nespresso in 1973 door Nestlé werd gekocht en niet van Favre kwam, hoewel Nespresso dit ontkent. Nespresso blijft zowel OriginalLine- als VertuoLine-machines en -capsules verkopen in de Verenigde Staten en Canada, gericht op verschillende marktsegmenten met de twee systemen. Of u nu kiest voor een Nespresso Original- of Vertuo-machine, u wilt een koffiemachine vinden die een geweldige koffie maakt. Deze machines zijn in feite een exacte match, het bevat dezelfde hoeveelheid water, heeft hetzelfde gewicht en maakt dezelfde koffie omdat ze allebei Nespresso-capsules gebruiken.

In feite variëren de kosten van enkele van onze best scorende Nespresso-machines van slechts £70 tot meer dan £250. .

Leave a Comment

Required fields are marked *