Waarom is nespresso zoveel beter dan keurig?

Ze zijn twee van de grootste namen in het koffiespel met één portie, en uiteindelijk moet je er misschien tussen kiezen. Nespresso en Keurig zijn beide brouwers voor één portie, maar ze hebben veel verschillen. Keurigs K-Cafe gebruikt nog steeds dezelfde K-Cups als de gewone oude koffiezetapparaten. Het is niet goed geoptimaliseerd en schiet tekort aan Nespresso.

Bekijk onze complete handleidingen voor zowel Nespresso als Keurig. Als je een vraag hebt over een Nespresso- of Keurig-model, is het antwoord daar. Hoe verhoudt het zich tot de kosten per portie voor Nespresso vs Keurig? VertuoLine-machines gebruiken een capsule-scansysteem dat het gebruik van capsules van derden voorkomt, maar OriginalLine-machines niet. Als gevolg hiervan zijn er tal van goedkopere alternatieven voor Nespresso OriginalLine-capsules.

Nespresso-machines zijn voornamelijk espressomachines in Europese stijl, hoewel VertuoLine-brouwers ook de mogelijkheid hebben om koffie op ware grootte te zetten. Omdat de grootte van een enkele portie een paar gram espresso is, hebben Nespresso-machines geen grote waterreservoirs zoals Keurig-machines, ze variëren van 24-40 oz. Als je je espresso wilt afmaken met heet water om een Americano te maken, vul je je reservoir elke 4-6 porties bij. En laten we de dingen die je brouwt niet vergeten.

Als Keurigs brede scala aan gelicentieerde (en niet-gelicentieerde) aanbiedingen Pod Planet was, zou het Nespresso-equivalent slechts Capsule County zijn. Koffie, thee, warme chocolademelk Keurig heeft gewoon meer variatie in de pod. Uiteindelijk zijn Nespresso-espressomachines compacter, zien ze er beter uit, zijn ze iets gemakkelijker te gebruiken en produceren ze consequent een rijkere, betere kop koffie. Voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid krijgt u waar u voor betaalt.

De brouwers van Keurig zijn gemaakt van lichter plastic, terwijl de Zwitserse machines van Nespresso zijn gemaakt van dikker plastic met metalen buitenkant. Nog beter, mijn aanvullende onderzoek levert voortdurend Nespresso-gebruikers op die enthousiast zijn over de levensduur van hun espressomachines, terwijl Keurig-gebruikers de neiging hebben om vaker problemen vaker te melden. En mocht er zich een probleem voordoen met uw Nespresso, dan kunt u altijd terugvallen op de garantie van 2 jaar. Nespresso probeert al zijn steentje bij te dragen via hun Ecolaboration Program.

Bonuspunten voor een pakkende naam. Het bedrijf moedigt klanten aan om hun gebruikte capsules in een speciale recyclingzak op te halen om terug te worden gebracht naar een Nespresso-boetiek voor inzameling. Maar deze analyse kijkt alleen naar de beslissing op macroniveau van Nespresso vs Keurig. Binnen elk merk zijn er verschillende klassen brouwers die verschillende functionaliteit bieden voor verschillende prijzen.

Nespresso en Keurig blinken uit als het gaat om het maken van smakelijke koffie met minimale inspanning. Keurig heeft het voordeel van goedkopere machines voor degenen die er een willen, en de pods zelf zullen doorgaans ook goedkoper zijn om te kopen. Niet alle capsules van Nespresso zijn compatibel met elke machine die het merk maakt, maar accessoires zoals een melkopschuimer en one-touch-bediening maken deze modellen zeer aantrekkelijk. Keurig is hier absoluut de meer budgetvriendelijke optie.

Je hebt de neiging om meer toeters en bellen te krijgen voor minder geld. Met dat in gedachten offert u echter wel een beetje brouwkwaliteit op. Zoals eerder besproken, bieden deze twee machines heel verschillende brouwsels. Zowel de Nespresso Vertuo als het Keurig K-cafe zijn goed ontworpen, compact en efficiënt.

We hebben beide machines getest en ze zijn praktisch en stevig. Hoewel ze allebei van plastic zijn gemaakt, voelen ze een kwaliteitsgevoel aan. We voelden dat de Keurig eigenlijk steviger aanvoelde, maar hij was ook groter en nam meer ruimte in beslag. Onnodig te zeggen dat de beslissing moeilijk was.

In de onderstaande video, waarin een Keurig-koffiezetapparaat wordt vergeleken met een Nespresso Vertuoline, brouwt de Keurig bijvoorbeeld op een warmere temperatuur dan de Nespresso. Nespresso is wereldwijd marktleider op het gebied van verkoop per eenheid van machines en single-serve units, met het grootste deel van de verkoop in Europa en Azië. De koffiemachines maken een verwaarloosbaar deel uit van de totale kosten van Nespresso of Keurig koffie en drankjes. Een Nespresso-apparaat is vergelijkbaar met uw dagelijkse elektrische koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik, omdat het capsules of pads gebruikt.

Met de Nespresso Vertuo-lijn kunt u drankjes maken met een grootte tussen 1,35 oz en 18 oz - dit is groter dan Keurig-machines toestaan. Een verbazingwekkend feit over de Nespresso-capsules is dat elke capsule wordt geleverd met een unieke streepjescode waarmee de machine die specifieke capsule automatisch tot zijn maximale smaak kan brouwen. U krijgt dus meer waar voor uw eerste geld met Keurig, maar u krijgt een betrouwbaardere machine met Nespresso. De goedkopere machines van Keurig kunnen de Nespresso Vertuo-lijn niet bijhouden, wat te verwachten is aangezien ze de helft van de prijs zijn.

Het is vermeldenswaard dat, hoewel Nespresso-machines op grote schaal worden verkocht in het VK en de VS, Keurig-apparaten minder gemakkelijk te vinden zijn. Het is echter vermeldenswaard dat zowel Keurig- als Nespresso-machines vaak worden verdisconteerd en dat u het hele jaar door fantastische besparingen kunt behalen op deze apparaten. Als het gaat om bruikbaarheid, hebben zowel Nespresso als Keurig machines ontworpen die supereenvoudig te gebruiken zijn. Elke Nespresso-capsule wordt geleverd met een unieke streepjescode, waardoor de machine uniek kan brouwen voor maximale smaak.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *