Wat is er zo goed aan een nespresso-machine?

De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang, is de machine ongeveer zo groot als een grote staande mixer en zit hij op je aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een ruimte-efficiëntere optie dan het opbergen van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model. De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan Nespresso-machines die lager op de grond liggen.

En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt zetten zonder opnieuw te hoeven vullen. Omdat alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen. In plaats van elke nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze in verschillende vergelijkingstabellen samengesteld, één voor originele machines zonder melkopschuimers, één voor originele machines met melkopschuimers en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien.

Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines benaderen een broodrooster met twee plakjes en grote machines benaderen de grootte van een koffiezetapparaat. Nespresso-shots hebben meestal een medium body, een rijke smaak, voldoende aroma's en een lichte zuurgraad. Vergeleken met een shot espresso van een commerciële machine, is het iets minder intens en smaakvol. Vergeleken met je gewone kop zwarte koffie is het zeker sterker en intenser.

Dit alles is natuurlijk niet goedkoop, maar deze machines zijn nog steeds van goede waarde gezien wat ze naar de tafel brengen. Nespresso is een van de weinige merken padmachines die koffie van espresso-kwaliteit kan produceren, compleet met een laag crema. Concurrerende merken, zoals Keurig, kunnen niet de druk en temperatuur bereiken die nodig zijn om dit te bereiken. Daarom is een Nespresso-machine elke cent waard.

Het probleem is dat dit merk zo'n reeks machines heeft, dat het moeilijk kan zijn om te zeggen welke voor u geschikt is. Maak je echter geen zorgen, we hebben het onderzoek gedaan om de beste Nespresso-machines te vinden. Nespresso-machines zijn ontworpen om een kleine voetafdruk op het aanrecht te hebben. Veel koffiemachines voor thuis nemen veel ruimte in beslag, en in een klein huis of appartement kan dat kostbaar onroerend goed zijn.

Afhankelijk van het model neemt uw Nespresso waarschijnlijk ongeveer evenveel ruimte in als een grote broodrooster. De Nespresso Vertuoline kan alleen de Nespresso-merkcapsule lezen, wat betekent dat je vastzit aan de smaken die ze aanbieden, tegen een iets hogere prijs. Maar de garantie is minder geruststellend dan de twee jaar durende garantie van Nespresso, die garandeert dat Nespresso uw machine gedurende die tijd kosteloos zal repareren, vervangen of terugbetalen. Nespresso-pods zijn beschikbaar op Amazon, maar ik raad je ten zeerste aan om direct te bestellen via de Nespresso-website of -app.

De meeste mensen hebben alleen de Essenza Mini nodig, maar de grotere Essenza Plus is een veelzijdiger machine die twee maten Americano kan brouwen naast het reguliere Nespresso-repertoire van ristretto's, espresso's en lungo's. Gelukkig zijn Nespresso-capsules goedkoop genoeg dat het bestellen van een proefmonster de bank niet meer kapot maakt dan het kopen van een Nespresso. De startprijs voor een Nespresso-apparaat is iets hoger dan die van de meeste andere koffiezetapparaten, waaronder Keurigs. Nespresso-machines zijn doorgaans gemakkelijk schoon te maken, maar deze is zelfs eenvoudiger dan de meeste, deels omdat er geen schuimstokje is.

Deze machine van Nespresso is eigenlijk niet het goedkoopste model dat het merk maakt, maar voor wat je krijgt, is het een goede prijs. We interviewden ook verschillende collega's van Wirecutter die bij hun Nespresso zwoeren om te leren wat ze leuk (en niet leuk vonden) aan hun machines. Nespresso-machines moeten wel worden ontkalkt (het verwijderen van interne minerale ophoping) zoals alle andere elektrische koffiezetapparaten. Als gemak jouw ding is, is een Nespresso-apparaat de snelste en meest moeiteloze manier om een espresso-achtig drankje te maken.

Van de makers van de Instant Pot komt deze merkneutrale pod-espressomachine die compatibel is met zowel originele Nespresso-pods als Keurig-pods, ook wel bekend als K-cups. Of je nu op zoek bent naar iets draagbaar of een machine die binnen vijf seconden kan opwarmen, daar is een Nespresso-model voor. .

Leave a Comment

Required fields are marked *