Wat is het verschil tussen de verschillende nespresso-pods?

De verschillende pod-groottes betekenen dat terwijl de machine dezelfde hoeveelheid water gebruikt voor elke pod, de verschillende peulgroottes de intensiteit van de smaak bepalen. Espresso, de sterkste, wordt gevolgd door een dubbele espresso, Gran Lungo (5 oz). Er zijn veel opties voor eenmalig gebruik voor koffiezetapparaten op de markt. Als je beslist wat je wilt kopen, kom je zeker Nespresso-pods en Nespresso-capsules tegen.

Wat is het verschil? Nespresso biedt een verscheidenheid aan koffieopties. Of u nu op zoek bent naar een gedurfde smaak of koffie van één oorsprong, u kunt capsules vinden die bij uw voorkeur passen. Hier zijn de verschillende soorten Nespresso-capsules. De Espresso-capsules van Nespresso zijn in feite het hoofdbestanddeel van Nespresso en zijn enkele van de meest voorkomende Nespresso-producten die mensen kopen.

Ze bevatten gewone koffiemelanges en variëren in intensiteit. U vindt ook een grotere verscheidenheid aan smaken in espressocapsules dan in andere categorieën. Hier zijn de volledige details over elke soort espressocapsule. Zelfs nadat u de uitsplitsing van de verschillende producten van Nespresso hebt doorgenomen, kunt u nog steeds vragen hebben over Nespresso-capsules.

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Nespresso raadt u ten zeerste aan om de capsules binnen een jaar na de oorspronkelijke aankoop te gebruiken. Dit komt omdat het snel gebruiken ervan ervoor zorgt dat de koffie nog vers is. Veel mensen vinden dat hun Nespresso-capsules de rijkste en meest verse smaak bieden wanneer ze binnen de eerste zes maanden na aankoop worden gebruikt.

Nespresso-capsules zijn gemaakt van aluminium materiaal. Dit type verpakking zorgt niet alleen voor versheid en rijke smaak, maar het is ook recyclebaar. Omdat capsules voor eenmalig gebruik zijn, wil Nespresso voorkomen dat mensen hun capsules gewoon weggooien, wat bijdraagt aan stortplaatsen. In plaats daarvan heeft Nespresso zijn capsules speciaal ontworpen om te worden gerecycled, zodat u zich goed kunt voelen over uw koffie voor eenmalig gebruik.

Espressocapsules zijn de kortere koffies die de meeste mensen gewend zijn te drinken. Alleen omdat het meestal 'korte' koffies zijn, wil nog niet zeggen dat ze erg sterk zijn. Sommige zijn, maar er is een goede variatie in intensiteit tussen deze capsules. De meeste koffies die hierin worden gebruikt, hebben een gemengde oorsprong.

Intenso-capsules zijn opgesplitst (voorheen behoorden sommige hiervan in de categorie Espresso) en bevatten een deel van de vollere smaak, intensere Nespresso-koffiesmaken. Deze zijn weer typisch vermengd in hun oorsprong. Pure Origin-capsules hebben hun bonen meestal afkomstig van één locatie. Deze zijn zeer specifiek van smaak tot waar de capsules vandaan komen en hebben een zeer unieke smaak.

Lungo-capsules zijn speciaal ontworpen voor langere dranken waarbij een grotere hoeveelheid water aan de koffie wordt toegevoegd. Deze hebben het potentieel om complexere smaken naar voren te brengen en u in staat te stellen te genieten van subtielere smaken, zonder afbreuk te doen aan de algehele intensiteit, aangezien sommige hiervan nog steeds vrij sterk van smaak zijn. Decaffeinato-capsules doen wat ze (bijna) zeggen op het blik - enkele van de geweldige koffies uit andere categorieën, maar met de natuurlijk voorkomende cafeïne weggenomen. Ideaal voor mensen die slecht reageren op cafeïne en gewoon genieten van de smaak van koffie.

Variatiecapsules zijn meestal gebaseerd op de Livanto (Espresso) capsule, maar met specifieke extra smaken om uw koffie net dat beetje extra vleugje contrasterende smaak te geven. Het belangrijkste verschil tussen Nespresso-capsules en capsules is hun vorm. De capsules zien eruit als kleine kopjes en Nespresso-pods zien eruit als theezakjes. Het brouwproces lijkt enigszins op elkaar, maar u moet controleren welk type uw machine kan gebruiken.

Sommige Nespresso-machines kunnen beide typen aan, terwijl sommige alleen bekers of Nespresso-pods kunnen gebruiken. U moet er ook voor zorgen dat de machine specifiek Nespresso-bekers aankan. Er is ook een secundaire reden voor: omdat Nespresso-machines officieel verschillende Vertuo-koffiecapsules herkennen, kan het de erkenning van sommige Vertuo-capsules van derden blokkeren. Ongeacht uw budget, ruimte of favoriete espressodrank, er is een Nespresso Original koffiezetapparaat voor u.

Nadat ik op de harde manier had geleerd, probeerde ik meer te weten te komen over het verschil tussen de Nespresso-pods en de Nespresso-capsules. Concreet vergelijk ik de Nespresso Vertuo Next van De'Longhi met de Nespresso van De'Longhi Lattissima One hier in deze video, maar ik heb nog veel meer modellen beoordeeld. Een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee opstellingen is dat geen van de Vertuo-modellen wordt geleverd met ingebouwde melkopschuimers, terwijl Nespresso Original machines aanbiedt die de melk verwerken, zoals de automatische Lattissima hier. U moet er echter voor zorgen dat uw nespresso-apparaat compatibel is met peulen of capsules, zodat u het juiste koffieproduct voor eenmalig gebruik kunt kopen.

De koepelvormige VertuoLine-capsules zijn alleen verkrijgbaar bij Nespresso omdat ze een streepjescode nodig hebben om te worden herkend door de Vertuo-machine. Blijf lezen om alles te begrijpen wat u moet weten over Nespresso en de verschillende soorten koffie die deze unieke, wereldberoemde machine kan zetten. Aan de andere kant, als je de mogelijkheid wilt om ook een grotere koffie te drinken, ben je een fan van de Nespresso Vertuo-machines. Alle drie de Nespresso-machines van de Vertuo Line hebben vergelijkbare prijzen, terwijl de originele modellen een breed scala aan budgetten dekken.

De Nespresso VertuoLine met Aeroccino3 melkopschuimer is absoluut de moeite waard om te kopen als je op zoek bent naar een combinatie van koffie- en espressomachines. Wanneer u thuis snel en gemakkelijk koffie wilt zetten, is een koffiezetapparaat zoals Nespresso een uitstekende keuze. Alsof het kiezen van een Nespresso-machine nog niet moeilijk genoeg was, hebben ze nu een hele nieuwe lijn toegevoegd, de VertuoLine. Vertuo-capsules zijn daarentegen alleen verkrijgbaar bij Nespresso omdat ze een eigen barcode nodig hebben om door de Vertuo-machine te worden herkend.

Er zijn ook verschillende alternatieve opties voor pods en capsules, sommige compatibel met Nespresso-machines en sommige die dat niet zijn - u kunt hier het volledige scala aan opties bekijken. .

Leave a Comment

Required fields are marked *