Welk merk is de beste nespresso-machine?

Door Katie Mortram Bijdragen van Tabitha Baker gepubliceerd 23 juni 22 Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van het deksel zijn, krijg je hier een veel betere Nespresso-machine. Met een capaciteit die tot 14oz brouwsels reikt, bent u gesorteerd, of u nu op zoek bent naar een snelle espresso-opname of een volledige reismok. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review. De Nespresso Lattissima Pro heeft een aanzienlijke premie in zijn prijskaartje, maar niet voor niets.

Als u wilt sleutelen aan hoeveelheden koffie, water en melk om het perfecte brouwsel te maken, maar toch de voorkeur geeft aan het gemak van een koffiepadmachine, dan is de Lattissima Pro het beste Nespresso-apparaat voor u. Er zijn hier zes vooraf ingestelde drankopties, (espresso, lungo, ristretto, latte en cappuccino en warme melk), evenals een melkopschuimer, touchscreen bedieningspaneel, 44oz waterreservoir en 16 capsuleladercapaciteit. Niet alleen dat, maar je kunt hier nog steeds tot 14 oz drankjes brouwen, of zelfs voor een karaf gaan voor een meer traditionele druppelervaring. Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen.

De Vertuo Next duurt iets langer om op te warmen (tot 30 seconden), en er is hier geen melkopschuimer inbegrepen, dus je moet er een apart ophalen als je die extra laag luxe in je ochtendbrouwsel wilt. Echter, met een ruimtebesparend ontwerp dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen, is er hier genoeg om van te houden. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo en Original Nespresso-machines zijn de koffiematen die u ervan kunt brouwen. De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels te bieden van tussen 0,85 oz en 5 oz.

De CitiZ kan gelijke tred houden met andere Nespresso-machines, grotendeels dankzij het respectabele afzuigsysteem met 19 bar. Naast zijn eenvoudige eenvoud valt deze machine op door zijn superslanke profiel en bescheiden voetafdruk. Het is een geweldige keuze voor iedereen die te maken heeft met een kleine keuken. Met een pomp van 19 bar kan de Lattissima Touch andere Nespresso-modellen bijhouden.

Deze hoeveelheid kracht belooft substantiële crema, wat je americanos veel bevredigender zal maken. Bovendien is de Creatista goed uitgerust als het gaat om het opschuimen van melk. De machine is opgezet met een geautomatiseerde acht verschillende textuurniveaus en 11 verschillende temperatuurinstellingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die een verscheidenheid aan melkbereidingen wil ontdekken.

De Essenza maakt gebruik van Nespresso's Original capsules en produceert de standaard 19 bar druk. Hij is slechts acht centimeter lang, dus hij past onder bijna elke keukenkast. De Essenza kan echt in elke omgeving worden gegooid zonder al te veel verstoring te veroorzaken. Het reservoir van 20,3 ounce is vrij standaard in het assortiment vergelijkbare modellen, maar de mogelijkheid om maximaal zes afgewerkte capsules op te slaan is een leuke bijkomstigheid.

Netjes, modern en zeer slim, de Nespresso Lattissima One is een van de meest veelzijdige Nespresso-machines op de markt. Het heeft drie voorinstellingen voor drankgrootte en een melkopschuimhulpstuk dat automatisch werkt. Belangrijkste kenmerkenHoewel de bediening eenvoudig is, maakt de Nespresso Lattissima One een goede selectie drankjes. Je kunt kiezen uit espresso, lungo en er is een derde instelling voor het maken van melkachtige dranken.

Om dit te gebruiken voeg je je pod toe en voeg je ook wat melk toe aan het schuimopzetstuk voordat je op de speciale voorinstelling drukt. De VerdicHet is zeldzaam om een podmachine te vinden met 19 bar druk, dus de Nespresso Lattissima One is beter in staat dan de meeste koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en het is een van de meest stijlvolle koffiezetapparaten die we hebben gezien. De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte.

Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang, is de machine ongeveer zo groot als een grote staande mixer en zit hij op je aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een ruimte-efficiëntere optie dan het opbergen van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model. De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan Nespresso-machines die lager op de grond liggen. En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt zetten zonder opnieuw te hoeven vullen.

Omdat alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen. In plaats van elke Nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze in verschillende vergelijkingstabellen samengesteld, één voor originele machines zonder melkopschuimers, één voor originele machines met melkopschuimers en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien. Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines benaderen een broodrooster met twee plakjes en grote machines benaderen de grootte van een koffiezetapparaat.

Voor degenen die haast hebben - na zorgvuldig de voor- en nadelen te hebben bestudeerd en functies en prijzen te hebben vergeleken, hebben we ontdekt dat de Nespresso by De'Longhi ENV135TAE Vertuo Evoluo koffie- en espressomachine de beste keuze is. Met een vermogen van 1350 Watt brouwt dit slimme apparaat keer op keer de perfecte kop espresso of koffiedrank. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de machine is ontworpen om alleen te werken met Nespresso Vertuo-capsules. Je kunt geen andere Nespresso-pads gebruiken om koffie te zetten in een Vertuo.

Als je de Breville BNV220CRO1BUC1 leuk vindt (zie prijs), maar hem iets aan de dure kant vindt, dan is hier zijn neef met bijna vergelijkbare functies maar een betaalbare prijs. Beide machines hebben een compact ontwerp en een stijlvolle uitstraling, maar het enige verschil in dit Matt Black-model is dat de bovenste koepel zwart is. De ingebouwde centrifusie-extractietechnologie helpt bij een optimale extractie uit de capsules om u elke keer de beste kwaliteit en authentieke drank te geven. Het automatische afzuigsysteem identificeert elke blend en past de instellingen dienovereenkomstig aan.

De capsule wordt na het brouwen automatisch uitgeworpen, met ongeveer 15 seconden voorverwarmen. De Breville BNV250BKM1BUC1 Vertuo koffie- en espressomachine (zie Amazon) is een intelligent ontworpen koffiezetapparaat dat werkt zoals beloofd. Je moet manieren bedenken om je koffie warm te houden, anders krijg je een heerlijke kop Java die je elke ochtend graag maakt. Over het algemeen levert deze betaalbare apparatuur geweldige koffie en biedt het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De veelgehoorde klacht die veel mensen hebben, is dat het apparaat rond de bodem van de watertank lekt, zodat Nespresso het ontwerpfront kan verbeteren. De verwarmingstijd van 20-25 seconden is iets langer dan bij andere machines die slechts 15 seconden duren. Sommige gebruikers vinden ook dat de capsules behoorlijk prijzig zijn. Als je op zoek bent naar een leuk klein koffiezetapparaat dat je een heerlijk kopje espresso kan geven zonder al die rommel te creëren, dan is de Breville BNV420GRY1BUC1 (meer informatie) een goede optie.

Het is ook goedkoper dan andere producten in de Vertuo-lijn, dus u krijgt goede prestaties en betrouwbaarheid van Nespresso tegen een betaalbare prijs. Als u iemand bent die belang hecht aan looks boven prestaties, dan is dit stijlvolle rood gekleurde De'Longhi ENV150R VertuoPlus koffiezetapparaat een goede keuze. Dit is een automatische koffie- en espressomachine die de nieuwste innovatie biedt om u de beste koffie-ervaring voor eenmalig gebruik te bieden. De De'Longhi ENV150R VertuoPlus is een slim apparaatje met een compact ontwerp en geweldige functies.

Het heeft alles om een perfecte aanvulling te worden op uw aanrecht in de keuken. Ondanks enkele ontwerp- en technische problemen, is dit een ultiem product om uw ochtenden verfrissend te maken. Nespresso verkoopt een breed scala aan accessoires die naast zijn machines en pads kunnen worden gebruikt, van koffiekopjes tot capsulebakken tot ontkalkingssets. De Nespresso Vertuo-machines werken het beste voor degenen die fan zijn van langere koffies, en de voorkeur geven aan een Americano- of filterkoffie boven andere variaties.

We hebben ook Sealpods getest, herbruikbare stalen capsules die de groenste manier bieden om een Nespresso-machine te gebruiken. De machine is gemaakt van 54 procent gerecyclede materialen, waardoor het de groenste espressomachine is die momenteel door Nespresso wordt aangeboden. Als u vindt dat standaard Nespresso-capsules te klein zijn om een behoorlijke cafeïnehit te produceren, overweeg dan deze Vertuo-machine. We hebben de beste beschikbare Nespresso-machines verzameld, samen met richtlijnen over welk model het beste past bij welke specifieke prioriteiten en klanten.

Afhankelijk van het type Nespresso-apparaat dat u bezit, is een melkopschuimer een ander accessoire dat het overwegen waard is. Alle Nespresso-machines maken espresso, maar sommige kunnen ook verder gaan dan rechte espressoshots of Americanos (gemaakt door een espresso-shot te verdunnen met heet water). Als u liever geniet van uw eigen favoriete koffiemelange in een Nespresso-pod, overweeg dan Capsul'in (opent in nieuw tabblad) wegwerp zelfvullende Nespresso-capsules of het herbruikbare alternatief van Bluecup. Dames en heren, ik geef je de Grind One (opent in een nieuw tabblad) - de meest stijlvolle machine die je kunt kopen voor al je Nespresso-behoeften.

Een Nespresso-vertegenwoordiger bevestigde ons dat de brouwtechnologie in de Essenza Mini precies hetzelfde is als die van elke andere machine in de Original-lijn. .

Leave a Comment

Required fields are marked *