Welke nespresso-machine is de nieuwste?

Door Katie Mortram Bijdragen van Tabitha Baker gepubliceerd 23 juni 22 Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van het deksel zijn, krijg je hier een veel betere Nespresso-machine. Met een capaciteit die tot 14oz brouwsels reikt, bent u gesorteerd, of u nu op zoek bent naar een snelle espresso-opname of een volledige reismok. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review. De Nespresso Lattissima Pro heeft een aanzienlijke premie in zijn prijskaartje, maar niet voor niets.

Als u wilt sleutelen aan hoeveelheden koffie, water en melk om het perfecte brouwsel te maken, maar toch de voorkeur geeft aan het gemak van een koffiepadmachine, dan is de Lattissima Pro het beste Nespresso-apparaat voor u. Er zijn hier zes vooraf ingestelde drankopties, (espresso, lungo, ristretto, latte en cappuccino en warme melk), evenals een melkopschuimer, touchscreen bedieningspaneel, 44oz waterreservoir en 16 capsuleladercapaciteit. Niet alleen dat, maar je kunt hier nog steeds tot 14 oz drankjes brouwen, of zelfs voor een karaf gaan voor een meer traditionele druppelervaring. Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen.

De Vertuo Next duurt iets langer om op te warmen (tot 30 seconden), en er is hier geen melkopschuimer inbegrepen, dus je moet er een apart ophalen als je die extra laag luxe in je ochtendbrouwsel wilt. Echter, met een ruimtebesparend ontwerp dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen, is er hier genoeg om van te houden. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo en Original Nespresso-machines zijn de koffiematen die u ervan kunt brouwen. De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels te bieden van tussen 0,85 oz en 5 oz.

De CitiZ kan gelijke tred houden met andere Nespresso-machines, grotendeels dankzij het respectabele afzuigsysteem met 19 bar. Naast zijn eenvoudige eenvoud valt deze machine op door zijn superslanke profiel en bescheiden voetafdruk. Het is een geweldige keuze voor iedereen die te maken heeft met een kleine keuken. Met een pomp van 19 bar kan de Lattissima Touch andere Nespresso-modellen bijhouden.

Deze hoeveelheid kracht belooft substantiële crema, wat je americanos veel bevredigender zal maken. Bovendien is de Creatista goed uitgerust als het gaat om het opschuimen van melk. De machine is opgezet met een geautomatiseerde acht verschillende textuurniveaus en 11 verschillende temperatuurinstellingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die een verscheidenheid aan melkbereidingen wil ontdekken.

De Essenza maakt gebruik van Nespresso's Original capsules en produceert de standaard 19 bar druk. Hij is slechts acht centimeter lang, dus hij past onder bijna elke keukenkast. De Essenza kan echt in elke omgeving worden gegooid zonder al te veel verstoring te veroorzaken. Het reservoir van 20,3 ounce is vrij standaard in het assortiment vergelijkbare modellen, maar de mogelijkheid om maximaal zes afgewerkte capsules op te slaan is een leuke bijkomstigheid.

De De'Longhi ENV150R VertuoPlus is een slim apparaatje met een compact ontwerp en geweldige functies. Het heeft alles om een perfecte aanvulling te worden op uw aanrecht in de keuken. Ondanks enkele ontwerp- en technische problemen, is dit een ultiem product om uw ochtenden verfrissend te maken. Dit is ook een effectieve manier om een Nespresso-apparaat te resetten als u merkt dat dranken na verloop van tijd te sterk of te verdund worden.

Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van het deksel zijn, krijgt u hier een veel betere Nespresso-machine. De Lattissima Pro is een professionele machine voor de thuisgebruiker en biedt de snelle, drukknopselectie waar Nespresso om bekend staat en ziet er indrukwekkend uit op het aanrecht. Dergelijke kwaliteit brengt echter kosten met zich mee, aangezien dit de duurste Nespresso-machines zijn die beschikbaar zijn, een echte luxe optie voor de die-hard koffieliefhebber. Samen bestrijken deze twee modellen de combinatie-machine-rol voor zowel de Nespresso Original-lijn pods als de Nespresso Vertuo-lijn.

De Nespresso Essenza Mini-koffiemachine neemt naast een rijk smakende espresso minimale aanrechtruimte in beslag en levert tegelijkertijd een vleugje kleur. Niet alleen dat, maar de centrifusie-zettechnologie van Nespresso zorgt ook voor romige, uitgebalanceerde koffie en automatische paddetectie betekent dat uw Nespresso-koffiezetapparaat altijd de perfecte instellingen kent voor uw drankje naar keuze. Van de makers van de Instant Pot komt deze merkneutrale pod-espressomachine die compatibel is met zowel originele Nespresso-pods als Keurig-pods, ook wel bekend als K-cups. Alle machines in de Original-serie werken door de Nespresso-capsule te prikken en vervolgens heet water onder hoge druk erdoorheen te pompen om een verscheidenheid aan espresso's en maten te creëren met daarop een dop van schuim.

Als u op zoek bent naar een meer premium brouwmethode, is het misschien de moeite waard om de iets hogere prijzen voor een Nespresso-machine te betalen. Nespresso verkoopt ook de Aeroccino, een aparte melkopschuimer die vaak wordt gebundeld met hun machines. Afhankelijk van het type Nespresso-apparaat dat u bezit, is een melkopschuimer een ander accessoire dat het overwegen waard is. .

Leave a Comment

Required fields are marked *