Welke nespresso-pods zijn het sterkst?

Met één Black Insomnia gebrande koffiepad krijg je een verbazingwekkende 374 mg cafeïne per espressokopje. Om het proces gemakkelijker te maken, biedt Nespresso gratis capsule-recyclingzakken aan die (ook gratis) kunnen worden afgeleverd bij elke UPS-locatie of Nespresso-boetiek. Nespresso OriginalLine-machines gebruiken alleen originele Line-capsules - ze zijn de boxier uitziende - om espresso voor één portie te zetten. Als je van je Nespresso-apparaat houdt, maar zou willen dat de capsules net iets goedkoper waren, kunnen deze Nespresso-compatibele pods van Bestpresso je wat geld besparen.

Als u het niet zeker weet, raadpleegt u de volgende afbeelding om te bepalen welk type koffiecapsules en capsules uw Nespresso-apparaat gebruikt. Sterk, gedurfd en vol intense koffiesmaak, Nespresso Ristretto Italiano dient als de gouden standaard voor Nespresso espresso. Verschillende merken maken espressopods met compatibiliteit met Nespresso-machines, en een van de beste alternatieven komt van Lavazza, een historische Italiaanse branderij met een enorme populariteit in zijn thuisland. Ze waardeert gemak bij het zetten van koffie thuis, maar ze weigert bezuinigen op kwaliteit; daarom heeft haar Nespresso Original-machine een geëerde plek op haar aanrecht.

Elke Nespresso-lijn wordt geleverd met zijn eigen set capsules of Nespresso-pods, dus we geven je een snel overzicht. Als uw interesse in het zetten van groene koffie verder gaat dan het recyclen van de aluminium peulen van Nespresso, vraagt u zich misschien af of u navulbare capsules voor uw Nespresso-apparaat kunt kopen die gevuld kunnen worden met uw espresso naar keuze. Op basis van mijn smaakproeverij kwamen de Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano-pods bovenaan, waarbij de Nespresso Vienna Linizio Lungo-pods een goede tweede plaatsten. Nespresso VertuoLine-machines gebruiken codes op de capsules, en elk wordt geleverd met een andere hoeveelheid bonen, gemalen op verschillende niveaus van grofheid of fijnheid.

Maar omdat espressodranken prijzig kunnen zijn, zoeken echte toegewijden manieren om thuis hun oplossing te krijgen, en de Nespresso-machine (die vooraf geladen espressocapsules gebruikt om koffiedranken te maken) maakt dat proces uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Als het gaat om Nespresso-machines, moet u ook in gedachten houden of u een machine van de OriginalLine of de VertuoLine heeft. Klanten kunnen hun gebruikte pods meenemen naar een lokaal verzamelgebied (de Nespresso-site biedt een lijst met recyclingpunten), en het aluminium dat wordt gebruikt om de pods te maken, kan vervolgens worden gebruikt om alles te maken, van automotoren en fietsen tot frisdrankblikjes en nieuwe Nespresso-capsules. We hebben bijna alle beste Nespresso-compatibele capsules voor OriginalLine-machines geproefd en zijn op deze 5 als de beste beland, rekening houdend met kwaliteit, kosten en betrouwbaarheid.

Hoewel de meeste van de aanbevolen capsules op deze lijst geen gearomatiseerde espresso bevatten, biedt Nespresso wel gearomatiseerde peulen voor zowel de OriginalLine- als VertuoLine-machines.

Leave a Comment

Required fields are marked *