Welke nespressomachine maakt betere espresso?

Onze keuze voor de beste espressomachine in het algemeen, de VertuoPlus balanceert perfect functies, prijs en ontwerp, waardoor het de beste nespressomachine is voor de meeste mensen. Door Katie Mortram Bijdragen van Tabitha Baker gepubliceerd 23 juni 22 Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van deksel zijn, krijgt u hier een veel betere Nespresso-machine. Met een capaciteit die tot 14oz brouwsels reikt, bent u gesorteerd, of u nu op zoek bent naar een snelle espresso-opname of een volledige reismok. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review.

De Nespresso Lattissima Pro heeft een aanzienlijke premie in zijn prijskaartje, maar niet voor niets. Als u wilt sleutelen aan hoeveelheden koffie, water en melk om het perfecte brouwsel te maken, maar toch de voorkeur geeft aan het gemak van een koffiepadmachine, dan is de Lattissima Pro het beste Nespresso-apparaat voor u. Er zijn hier zes vooraf ingestelde drankopties, (espresso, lungo, ristretto, latte en cappuccino en warme melk), evenals een melkopschuimer, touchscreen bedieningspaneel, 44oz waterreservoir en 16 capsuleladercapaciteit. Niet alleen dat, maar je kunt hier nog steeds tot 14 oz drankjes brouwen, of zelfs voor een karaf gaan voor een meer traditionele druppelervaring.

Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen. De Vertuo Next duurt iets langer om op te warmen (tot 30 seconden), en er is hier geen melkopschuimer inbegrepen, dus je moet er een apart ophalen als je die extra laag luxe in je ochtendbrouwsel wilt. Echter, met een ruimtebesparend ontwerp dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen, is er hier genoeg om van te houden. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo en Original Nespresso-machines zijn de koffiematen die u ervan kunt brouwen.

De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels te bieden van tussen 0,85 oz en 5 oz. Netjes, modern en zeer slim, de Nespresso Lattissima One is een van de meest veelzijdige Nespresso-machines op de markt. Het heeft drie voorinstellingen voor drankgrootte en een melkopschuimhulpstuk dat automatisch werkt. Belangrijkste kenmerkenHoewel de bediening eenvoudig is, maakt de Nespresso Lattissima One een goede selectie drankjes.

Je kunt kiezen uit espresso, lungo en er is een derde instelling voor het maken van melkachtige dranken. Om dit te gebruiken voeg je je pod toe en voeg je ook wat melk toe aan het schuimopzetstuk voordat je op de speciale voorinstelling drukt. De VerdicHet is zeldzaam om een podmachine te vinden met 19 bar druk, dus de Nespresso Lattissima One is beter in staat dan de meeste koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en het is een van de meest stijlvolle koffiezetapparaten die we hebben gezien.

De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang, is de machine ongeveer zo groot als een grote staande mixer en zit hij op je aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een ruimte-efficiëntere optie dan het opbergen van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model. De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan Nespresso-machines die lager op de grond liggen.

En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt zetten zonder opnieuw te hoeven vullen. Omdat alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen. In plaats van elke Nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze in verschillende vergelijkingstabellen samengesteld, één voor originele machines zonder melkopschuimers, één voor originele machines met melkopschuimers en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien.

Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines benaderen een broodrooster met twee plakjes en grote machines benaderen de grootte van een koffiezetapparaat. Als u op zoek bent naar een meer premium brouwmethode, is het misschien de moeite waard om de iets hogere prijzen voor een Nespresso-machine te betalen. Ze zijn ook beschikbaar om bijna overal te winkelen waar koffie wordt verkocht, terwijl Nespresso-capsules meestal alleen rechtstreeks verkrijgbaar zijn bij Nespresso en hun boetieks, evenals Amazon. Wanneer u bedenkt welke Nespresso-machine het beste bij u past, is het belangrijk om rekening te houden met de context van hoe u uw apparaat gaat gebruiken, de beschikbare ruimte en de pods die u wilt gebruiken.

In termen van de kwaliteit van de dranken die ze maken, zijn alle Nespresso-machines in principe hetzelfde, dus het goedkoopste model is de beste keuze. Nespresso zal uw machine kosteloos vervangen of repareren voor de duur van de garantie; nadat de garantie is verstreken, brengt het een vast bedrag in rekening voor reparaties. Een Nespresso-vertegenwoordiger bevestigde ons dat de brouwtechnologie in de Essenza Mini precies hetzelfde is als die van elke andere machine in de Original-lijn. Het verschil is dat originele machines dranken op basis van espresso en espresso maken, terwijl Vertuo-machines koffie in druppelstijl brouwen samen met de kenmerkende espresso van het merk.

In ruil voor zijn compacte formaat heeft de Essenza Mini een watertank van 20,3 ounce en een herbruikbare bak die plaats biedt aan slechts zes capsules, de kleinste capaciteit van elke Nespresso-machine. Maar als u geïnteresseerd bent in een Nespresso-machine die een drankje kan zetten dat ongeveer zo groot is als een kleine koffie, dan is dit het Vertuo-model dat we aanbevelen. De relatief bescheiden prijs is een zegen, maar je kunt er zeker van zijn dat Nespresso niets uit deze machine heeft gelaten. De CatDog van pod coffee, de Instant Pod brouwt zowel Nespresso-capsules als Keurig K-Cups, waardoor het een goede optie is en de enige optie is voor huishoudens die beide in één machine willen.

Als u alleen espresso's van uw Nespresso-apparaat wilt (of het niet erg vindt om af en toe water apart te verwarmen om een Americano te maken), is de Essenza Mini de beste optie. Met eenvoudige pods voor eenmalig gebruik zijn Nespresso-machines eenvoudig te gebruiken en vereisen ze vrijwel geen onderhoud. Daarom zijn velen ervan afhankelijk als de beste koffiezetapparaten voor dagelijks gebruik. .

Leave a Comment

Required fields are marked *