Welke versie van nespresso is het beste?

Door Katie Mortram Bijdragen van Tabitha Baker gepubliceerd 23 juni 22 Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van het deksel zijn, krijg je hier een veel betere Nespresso-machine. Met een capaciteit die tot 14oz brouwsels reikt, bent u gesorteerd, of u nu op zoek bent naar een snelle espresso-opname of een volledige reismok. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review. De Nespresso Lattissima Pro heeft een aanzienlijke premie in zijn prijskaartje, maar niet voor niets.

Als u wilt sleutelen aan hoeveelheden koffie, water en melk om het perfecte brouwsel te maken, maar toch de voorkeur geeft aan het gemak van een koffiepadmachine, dan is de Lattissima Pro het beste Nespresso-apparaat voor u. Er zijn hier zes vooraf ingestelde drankopties, (espresso, lungo, ristretto, latte en cappuccino en warme melk), evenals een melkopschuimer, touchscreen bedieningspaneel, 44oz waterreservoir en 16 capsuleladercapaciteit. Niet alleen dat, maar je kunt hier nog steeds tot 14 oz drankjes brouwen, of zelfs voor een karaf gaan voor een meer traditionele druppelervaring. Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen.

De Vertuo Next duurt iets langer om op te warmen (tot 30 seconden), en er is hier geen melkopschuimer inbegrepen, dus je moet er een apart ophalen als je die extra laag luxe in je ochtendbrouwsel wilt. Echter, met een ruimtebesparend ontwerp dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen, is er hier genoeg om van te houden. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo en Original Nespresso-machines zijn de koffiematen die u ervan kunt brouwen. De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels te bieden van tussen 0,85 oz en 5 oz.

De CitiZ kan gelijke tred houden met andere Nespresso-machines, grotendeels dankzij het respectabele afzuigsysteem met 19 bar. Naast zijn eenvoudige eenvoud valt deze machine op door zijn superslanke profiel en bescheiden voetafdruk. Het is een geweldige keuze voor iedereen die te maken heeft met een kleine keuken. Met een pomp van 19 bar kan de Lattissima Touch andere Nespresso-modellen bijhouden.

Deze hoeveelheid kracht belooft substantiële crema, wat je americanos veel bevredigender zal maken. Bovendien is de Creatista goed uitgerust als het gaat om het opschuimen van melk. De machine is opgezet met een geautomatiseerde acht verschillende textuurniveaus en 11 verschillende temperatuurinstellingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die een verscheidenheid aan melkbereidingen wil ontdekken.

De Essenza maakt gebruik van Nespresso's Original capsules en produceert de standaard 19 bar druk. Hij is slechts acht centimeter lang, dus hij past onder bijna elke keukenkast. De Essenza kan echt in elke omgeving worden gegooid zonder al te veel verstoring te veroorzaken. Het reservoir van 20,3 ounce is vrij standaard in het assortiment vergelijkbare modellen, maar de mogelijkheid om maximaal zes afgewerkte capsules op te slaan is een leuke bijkomstigheid.

De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang, is de machine ongeveer zo groot als een grote staande mixer en zit hij op je aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een ruimte-efficiëntere optie dan het opbergen van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model. De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan Nespresso-machines die lager op de grond liggen.

En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt zetten zonder opnieuw te hoeven vullen. Omdat alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen. In plaats van elke Nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze in verschillende vergelijkingstabellen samengesteld, één voor originele machines zonder melkopschuimers, één voor originele machines met melkopschuimers en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien.

Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines benaderen een broodrooster met twee plakjes en grote machines benaderen de grootte van een koffiezetapparaat. Netjes, modern en zeer slim, de Nespresso Lattissima One is een van de meest veelzijdige Nespresso-machines op de markt. Het heeft drie voorinstellingen voor drankgrootte en een melkopschuimhulpstuk dat automatisch werkt. Belangrijkste kenmerkenHoewel de bediening eenvoudig is, maakt de Nespresso Lattissima One een goede selectie drankjes.

Je kunt kiezen uit espresso, lungo en er is een derde instelling voor het maken van melkachtige dranken. Om dit te gebruiken voeg je je pod toe en voeg je ook wat melk toe aan het schuimopzetstuk voordat je op de speciale voorinstelling drukt. De VerdicHet is zeldzaam om een podmachine te vinden met 19 bar druk, dus de Nespresso Lattissima One is beter in staat dan de meeste koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en het is een van de meest stijlvolle koffiezetapparaten die we hebben gezien.

Als we slechts één Nespresso-machine zouden aanbevelen, zou dat de scherp geprijsde en zeer uitstekende Nespresso Vertuo Plus zijn, die een volledig nieuw type Nespresso-capsule gebruikt die groter is dan de standaardpods. Lees nu onze volledige Nespresso Vertuo Plus-recensie. Nespresso-machines moeten wel worden ontkalkt (het verwijderen van interne minerale ophoping) zoals alle andere elektrische koffiezetapparaten. Na het maken en proeven van meer dan 100 espresso's, lungo's, latte macchiatos en cappuccino's, hebben we vastgesteld dat alle Nespresso-machines identieke dranken maken.

Het is een luxeartikel met een luxe prijs, maar het is de meest aanpasbare machine die Nespresso te bieden heeft. We vinden het leuk dat de Essenza Mini enkele van de ruimtevullende functies van andere Nespresso-machines mist, zoals de bolvormige koppen van sommige machines in de Vertuo-lijn of de blokachtige melkcontainers van de Lattissima-serie. Vertuo-machines lezen de streepjescode op elke Nespresso-pod en gebruiken die informatie om de watertemperatuur en zettijd te kalibreren, wat resulteert in de best mogelijke kop espresso. Als u echter de afzonderlijke Nespresso-adapter aanschaft, kunt u de faff van losse koffiedik afschaffen en in plaats daarvan een Nespresso-pod erin slaan.

We houden van de compacte Nespresso Essenza Mini omdat hij koffie van dezelfde kwaliteit maakt als machines die honderden meer kosten, zonder extra franjes. Dit is een van de meest betaalbare Nespresso-machines en kan worden gecombineerd met de Aeroccino melkopschuimer van het merk, de beste melkopschuimer die we hebben getest voor een complete koffie-ervaring. Als gemak jouw ding is, is een Nespresso-apparaat de snelste en meest moeiteloze manier om een espresso-achtig drankje te maken. Alle Nespresso-machines maken espresso, maar sommige kunnen ook verder gaan dan rechte espressoshots of Americanos (gemaakt door een espresso-shot te verdunnen met heet water).

Een Nespresso-vertegenwoordiger bevestigde ons dat de brouwtechnologie in de Essenza Mini precies hetzelfde is als die van elke andere machine in de Original-lijn. .

Leave a Comment

Required fields are marked *