Zijn nespresso-bekers hetzelfde als k-cups?

Er ligt een belangrijk verschil in hoe beide grote koffiemerken hun dranken brouwen. U kunt bijvoorbeeld geen K-Cups in een Nespresso-machine gebruiken. Je kunt ook geen Nespresso-pods gebruiken in een Keurig. U kunt capsules en peulen niet uitwisselen.

De pods die zijn ontworpen voor Nespresso-machines passen niet eens in een Keurig, en hetzelfde geldt andersom. Ze zijn twee van de grootste namen in het koffiespel met één portie, en uiteindelijk moet je er misschien tussen kiezen. Nespresso en Keurig zijn beide brouwers voor één portie, maar ze hebben veel verschillen. Keurigs K-Cafe gebruikt nog steeds dezelfde K-Cups als de gewone oude koffiezetapparaten.

Het is niet goed geoptimaliseerd en schiet tekort aan Nespresso. Bekijk onze complete handleidingen voor zowel Nespresso als Keurig. Als je een vraag hebt over een Nespresso- of Keurig-model, is het antwoord daar. Hoe verhoudt het zich tot de kosten per portie voor Nespresso vs Keurig? VertuoLine-machines gebruiken een capsule-scansysteem dat het gebruik van capsules van derden voorkomt, maar OriginalLine-machines niet.

Als gevolg hiervan zijn er tal van goedkopere alternatieven voor Nespresso OriginalLine-capsules. Nespresso-machines zijn voornamelijk espressomachines in Europese stijl, hoewel VertuoLine-brouwers ook de mogelijkheid hebben om koffie op ware grootte te zetten. Omdat de grootte van een enkele portie een paar gram espresso is, hebben Nespresso-machines geen grote waterreservoirs zoals Keurig-machines, ze variëren van 24-40 oz. Als je je espresso wilt afmaken met heet water om een Americano te maken, vul je je reservoir elke 4-6 porties bij.

En laten we de dingen die je brouwt niet vergeten. Als Keurigs brede scala aan gelicentieerde (en niet-gelicentieerde) aanbiedingen Pod Planet was, zou het Nespresso-equivalent slechts Capsule County zijn. Koffie, thee, warme chocolademelk Keurig heeft gewoon meer variatie in de pod. Uiteindelijk zijn Nespresso-espressomachines compacter, zien ze er beter uit, zijn ze iets gemakkelijker te gebruiken en produceren ze consequent een rijkere, betere kop koffie.

Voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid krijgt u waar u voor betaalt. De brouwers van Keurig zijn gemaakt van lichter plastic, terwijl de Zwitserse machines van Nespresso zijn gemaakt van dikker plastic met metalen buitenkant. Nog beter, mijn aanvullende onderzoek levert voortdurend Nespresso-gebruikers op die enthousiast zijn over de levensduur van hun espressomachines, terwijl Keurig-gebruikers de neiging hebben om vaker problemen vaker te melden. En mocht er zich een probleem voordoen met uw Nespresso, dan kunt u altijd terugvallen op de garantie van 2 jaar.

Nespresso probeert al zijn steentje bij te dragen via hun Ecolaboration Program. Bonuspunten voor een pakkende naam. Het bedrijf moedigt klanten aan om hun gebruikte capsules in een speciale recyclingzak op te halen om terug te worden gebracht naar een Nespresso-boetiek voor inzameling. Maar deze analyse kijkt alleen naar de beslissing op macroniveau van Nespresso vs Keurig.

Binnen elk merk zijn er verschillende klassen brouwers die verschillende functionaliteit bieden voor verschillende prijzen. Net als Tassimo richten Nespresso- en Keurig-machines zich op enkele porties (één kopje) koffie. Waar ze verschillen, is dat de Keurig ook thee, warme chocolademelk en andere warme dranken kan maken, terwijl de Nespresso alleen koffie, espresso en cappuccino zet (in modellen met melksystemen). Er bestaan off-brand oplossingen voor het maken van warme chocolademelk en thee in een Nespresso-machine, maar deze worden niet noodzakelijkerwijs ondersteund door de fabrikant en kunnen garanties ongeldig maken.

Vroeger hadden de Nespresso-machines een veel hoger prijskaartje, maar de nieuwere VertuoLine is betaalbaarder geworden. De Vertuo is een van de meest populaire en meest gebruikte Nespresso-machines en wordt gemaakt in samenwerking met Breville en het Nespresso-merk. Als u wilt dat uw machine zich specialiseert in het goed maken van een kleine hoeveelheid van bepaalde dranken, wint Nespresso zonder twijfel. Zowel Keurig- als Nespresso-machines lijken behoorlijk op elkaar als het gaat om hoe ze worden gemaakt en wat ze doen; In gaat het koffiepad, eruit komt de koffie.

Voor het ongetrainde oog lijkt het misschien alsof Keurig-koffiezetapparaten en Nespresso-koffiemachines één in hetzelfde zijn. Het water warmt op in de machine en vervolgens wordt water onder hoge druk door de Nespresso-pod geperst, waardoor een vergelijkbaar eindproduct ontstaat als wat u in een coffeeshop zou kunnen tegenkomen. De koffiemachines maken een verwaarloosbaar deel uit van de totale kosten van Nespresso of Keurig koffie en drankjes. Nespresso is wereldwijd marktleider op het gebied van verkoop per eenheid van machines en single-serve units, met het grootste deel van de verkoop in Europa en Azië.

Keurig is ontworpen om een enkele kop koffie te zetten en Nespresso-machines zijn ontworpen om een espresso met één kopje te zetten. Omgekeerd maakt de Nespresso-lijn ook gebruik van pods, maar er zijn enkele zeer belangrijke verschillen. Als je een Nespresso Original pod-machine hebt zoals ik, zijn er tal van opties van derden, maar de verschillen in prijs en smaak zijn klein. In de onderstaande video, waarin een Keurig-koffiezetapparaat wordt vergeleken met een Nespresso Vertuoline, brouwt de Keurig bijvoorbeeld op een warmere temperatuur dan de Nespresso.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *