Hoeveel soorten nespresso-machines zijn er?

De Original-lijn maakt alleen dranken op basis van espresso, maar hun variëteit breidt zich uit met de complexiteit en prijs van de machine. Er zijn meer dan 20 verschillende soorten Nespresso-machines die door verschillende bedrijven worden gemaakt. Bedrijven zoals Magimix, KitchenAid, DeLonghi, Breville en Krups geven een licentie voor de gepatenteerde technologie van Nestle om de machines te maken. Nespresso heeft in eerste instantie 16 verschillende soorten koffiecapsules uitgebracht om te gebruiken met hun koffiemachines voor thuis.

Onderscheid maken tussen hen kan enigszins verwarrend zijn, laten we eens kijken naar de verschillende capsules die Nespresso beschikbaar heeft om van te genieten. Nespresso splitst zijn machines op in de Vertuo-lijn en een Original-lijn. Vertuo-koffiezetapparaten zullen deze branding op hun naam hebben, maar de Original-lijn omvat grotere en soms duurdere apparaten zoals de Lattissima, CitiZ en Essenza. De Lattissima Pro is een professionele machine voor de thuisgebruiker en biedt de snelle, drukknopselectie waar Nespresso om bekend staat en ziet er indrukwekkend uit op het aanrecht.

Als je op zoek bent naar een echt unieke en high-end Nespresso-koffiemachine, wil je misschien eens kijken naar het nieuwe Nespresso-model van KitchenAid. Of je nu op zoek bent naar iets draagbaar of een machine die binnen vijf seconden kan opwarmen, daar is een Nespresso-model voor. Verreweg de meest alomtegenwoordige producent van Nespresso-koffiemachines die er vandaag is, is de Italiaanse fabrikant van apparaten DeLonghi. Het heeft de grootste watertank (44oz) en melktank (16,9oz) onder de Latissima-lijn van Nespresso-machines.

Als u op zoek bent naar een meer premium brouwmethode, is het misschien de moeite waard om de iets hogere prijzen voor een Nespresso-machine te betalen. Het is een luxeartikel met een luxe prijs, maar het is de meest aanpasbare machine die Nespresso te bieden heeft. In feite zijn er veel andere fabrikanten van apparaten die koffiemachines produceren die speciaal zijn ontworpen voor Nespresso-capsules. U kunt bijvoorbeeld de meeste Nespresso-machines kopen met een optionele melkopschuimer, en sommige worden geleverd met één standaard.

Je krijgt hier nog steeds de centrifusie-brouwtechniek, wat betekent romige koffie en een gelijkmatige steile, evenals Nespresso's premium pod detectietechnologie, zodat je machine automatisch de beste zetinstellingen voor elke drank kan configureren. Niet alleen dat, maar de centrifusie-zettechnologie van Nespresso zorgt ook voor romige, uitgebalanceerde koffie en automatische paddetectie betekent dat uw Nespresso-koffiezetapparaat altijd de perfecte instellingen kent voor uw drankje naar keuze. Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiemachines voor werkpaarden, ideaal voor op de werkplek, en andere compact en ergonomisch, ideaal om buiten de keuken te plaatsen. Nespresso-machines moeten worden ontkalkt (het verwijderen van interne minerale ophoping) zoals alle andere elektrische koffiezetapparaten.

Nespresso is een van de weinige merken padmachines die koffie van espresso-kwaliteit kan produceren, compleet met een laag crema. Nespresso verkoopt ook de Aeroccino, een aparte melkopschuimer die vaak wordt gebundeld met hun machines. Alle OriginalLine-machines produceren een identieke kop koffie, en hetzelfde geldt voor de VertuoLine-machines.

Leave a Comment

Required fields are marked *