Wat is de minst sterke nespresso-pod?

Volgens Nespresso bevatten OriginalLine espressocapsules tussen 55 en 65 milligram cafeïne, terwijl de Lungo-capsules 77 tot 85 milligram bevatten. Deze Nespresso-kaart toont originele Nespresso-pods gegroepeerd op basis van hun intensiteitsclassificatie. De meeste pods bevinden zich in de groep met gemiddelde intensiteit. Nespresso-capsules zijn gemaakt van recyclebaar aluminium, omdat het bij uitstek het materiaal is om ze te beschermen tegen zuurstof, licht en vocht.

Op deze manier zijn ook de versheid van de aroma's, de smaak en de kwaliteit van de koffie gegarandeerd. Het vinden van de beste Nespresso-capsules is niet eenvoudig. Met meer dan dertig klassieke Nespresso-varianten en een even groot aantal Vertuo-specifieke capsules beschikbaar, is de enorme keuze overweldigend. Bovendien, of u nu rechtstreeks van de Nespresso-site of via externe retailers koopt, pods zijn alleen verkrijgbaar in hoezen van 10, wat betekent dat u het risico loopt vast te zitten met bundels capsules die u niet eens leuk vindt.

Nespresso beschrijft deze blend als zacht, en hoewel het niet de sterkste blend is die er is, is het nog steeds niet echt wat we zouden omschrijven als een zachte koffie. In plaats daarvan stellen we onze favoriete single origin voor, zoals de Ethiopia of Indonesia Master Origin voor een echt zacht drankje. Als je echter van een pittig, donker gebraad houdt, dan is dit zeker iets voor jou. Espressocapsules zijn de kortere koffies die de meeste mensen gewend zijn te drinken.

Alleen omdat het meestal 'korte' koffies zijn, wil nog niet zeggen dat ze erg sterk zijn. Sommige zijn, maar er is een goede variatie in intensiteit tussen deze capsules. De meeste koffies die hierin worden gebruikt, hebben een gemengde oorsprong. Intenso-capsules zijn opgesplitst (voorheen behoorden sommige hiervan in de categorie Espresso) en bevatten een deel van de vollere smaak, intensere Nespresso-koffiesmaken.

Deze zijn weer typisch vermengd in hun oorsprong. Pure Origin-capsules hebben hun bonen meestal afkomstig van één locatie. Deze zijn zeer specifiek van smaak tot waar de capsules vandaan komen en hebben een zeer unieke smaak. Lungo-capsules zijn speciaal ontworpen voor langere dranken waarbij een grotere hoeveelheid water aan de koffie wordt toegevoegd.

Deze hebben het potentieel om complexere smaken naar voren te brengen en u in staat te stellen te genieten van subtielere smaken, zonder afbreuk te doen aan de algehele intensiteit, aangezien sommige hiervan nog steeds vrij sterk van smaak zijn. Decaffeinato-capsules doen wat ze (bijna) zeggen op het blik - enkele van de geweldige koffies uit andere categorieën, maar met de natuurlijk voorkomende cafeïne weggenomen. Ideaal voor mensen die slecht reageren op cafeïne en gewoon genieten van de smaak van koffie. Variatiecapsules zijn meestal gebaseerd op de Livanto (Espresso) capsule, maar met specifieke extra smaken om uw koffie net dat beetje extra vleugje contrasterende smaak te geven.

De Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano is lekker genoeg om alleen van te genieten als een eenvoudige espresso-shot of gemengd met gestoomde melk voor een romige latte. Elke kleine capsule bevat een krachtige en unieke mix van smaken. Het aroma van de koffie is licht fruitig, een sensatie die ook doorkomt bij het nippen, maar de algehele smaak is rokerig met een vleugje donkere chocoladebitterheid. Het is geen wonder dat zoveel klanten dit hun favoriete Nespresso-capsule noemen.

Sorry, Vertuo-liefhebbers, je hebt hier pech; nogmaals, deze capsules zijn niet compatibel met Nespresso VertuoLine-machines. Het gebruik van herbruikbare koffiepads heeft zeker zo zijn voordelen, zoals het elimineren van afval en daardoor het milieu helpen, u geld besparen op dure peulen voor eenmalig gebruik en u de mogelijkheid geven om de meest verse koffie van de hoogste kwaliteit in uw Nespresso-machine te gebruiken. Om het proces gemakkelijker te maken, biedt Nespresso gratis capsule-recyclingzakken aan die (ook gratis) kunnen worden afgeleverd bij elke UPS-locatie of Nespresso-boetiek. Ook kan een nespresso-machine worden gebruikt voor het maken van lattes en cappuccino's, maar je moet een aparte elektrische melkopschuimer aan je koffiezetset toevoegen om zelf de afgewerkte drank te maken.

Als u het niet zeker weet, raadpleegt u de volgende afbeelding om u te helpen bepalen welk type koffiecapsules en peul uw Nespresso-apparaat gebruikt. Als je een van de velen bent die niets liever doet dan de dag beginnen met een lekkere, warme latte, weet je dat het geheim van het maken van een van deze heerlijke dranken ligt in de kwaliteit van de espresso, en je vraagt je waarschijnlijk af of een Nespresso-apparaat en capsules in staat zijn om de stomende, klassieke koffie te leveren drank die je hebt leren kennen en waar je van houdt. Als je van je Nespresso-apparaat houdt, maar zou willen dat de capsules net iets goedkoper waren, kunnen deze Nespresso-compatibele pods van Bestpresso je wat geld besparen. We hebben bijna alle beste Nespresso-compatibele capsules voor OriginalLine-machines geproefd en zijn op deze 5 als de beste beland, rekening houdend met kwaliteit, kosten en betrouwbaarheid.

Gewoonlijk worden tests uitgevoerd op twee Sage Creatista Nespresso-machines naast elkaar, waarbij vier smaaktesters hun eigen aantekeningen maken. De nieuwe Vertuo-pods van Nespresso, gelanceerd met de Nespresso Vertuo Plus-koffiemachine, zijn heel anders dan die in de originele machine. Nespresso OriginalLine-machines gebruiken alleen originele Line-capsules - ze zijn de boxier uitziende - om espresso voor één portie te brouwen. Nespresso-machines en koffieverbruiksartikelen worden gemaakt door het Zwitserse bedrijf Nespresso, onderdeel van de Nestlé-voedselgroep.

Dus de volgende keer dat je zin hebt in een goede latte maar geen tijd of energie hebt om in de rij te staan bij een coffeeshop, stop je gewoon een Nespresso-pod in, trek je handige dandy melkopschuimer tevoorschijn en laat de machines al het harde werk voor je doen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *