Wat maakt een nespresso-machine anders?

Originele Nespresso koffiemachine Kenmerken Originele machines maken gebruik van een hogedruk 19 bar extractiesysteem om de aroma's en tonen van elke capsule vrij te geven. Dit betekent eenvoudige bereiding van enkele van uw favoriete koffies, waaronder Ristretto, Espresso, Lungo en Long Blacks, Cappucino, Latte of Iced coffee. De Nespresso Vertuo-machine heeft een smal profiel en ziet er strak uit, vooral in een zwarte afwerking. VertuoLine-machines draaien de Nespresso-koffiepads met snelheden van ongeveer 7.000 tpm, wat resulteert in een ander smaakprofiel wanneer koffie wordt geëxtraheerd.

Ze zijn twee van de grootste namen in het koffiespel met één portie, en uiteindelijk moet je er misschien tussen kiezen. Nespresso en Keurig zijn beide brouwers voor één portie, maar ze hebben veel verschillen. Keurigs K-Cafe gebruikt nog steeds dezelfde K-Cups als de gewone oude koffiezetapparaten. Het is niet goed geoptimaliseerd en schiet tekort aan Nespresso.

Bekijk onze complete handleidingen voor zowel Nespresso als Keurig. Als je een vraag hebt over een Nespresso- of Keurig-model, is het antwoord daar. Hoe verhoudt het zich tot de kosten per portie voor Nespresso vs Keurig? VertuoLine-machines gebruiken een capsule-scansysteem dat het gebruik van capsules van derden voorkomt, maar OriginalLine-machines niet. Als gevolg hiervan zijn er tal van goedkopere alternatieven voor Nespresso OriginalLine-capsules.

Nespresso-machines zijn voornamelijk espressomachines in Europese stijl, hoewel VertuoLine-brouwers ook de mogelijkheid hebben om koffie op ware grootte te zetten. Omdat de grootte van een enkele portie een paar gram espresso is, hebben Nespresso-machines geen grote waterreservoirs zoals Keurig-machines, ze variëren van 24-40 oz. Als je je espresso wilt afmaken met heet water om een Americano te maken, vul je je reservoir elke 4-6 porties bij. En laten we de dingen die je brouwt niet vergeten.

Als Keurigs brede scala aan gelicentieerde (en niet-gelicentieerde) aanbiedingen Pod Planet was, zou het Nespresso-equivalent slechts Capsule County zijn. Koffie, thee, warme chocolademelk Keurig heeft gewoon meer variatie in de pod. Uiteindelijk zijn Nespresso-espressomachines compacter, zien ze er beter uit, zijn ze iets gemakkelijker te gebruiken en produceren ze consequent een rijkere, betere kop koffie. De brouwers van Keurig zijn gemaakt van lichter plastic, terwijl de Zwitserse machines van Nespresso zijn gemaakt van dikker plastic met metalen buitenkant.

Nog beter, mijn aanvullende onderzoek levert voortdurend Nespresso-gebruikers op die enthousiast zijn over de levensduur van hun espressomachines, terwijl Keurig-gebruikers de neiging hebben om vaker problemen vaker te melden. En mocht er zich een probleem voordoen met uw Nespresso, dan kunt u altijd terugvallen op de garantie van 2 jaar. Nespresso probeert al zijn steentje bij te dragen via hun Ecolaboration Program. Bonuspunten voor een pakkende naam.

Het bedrijf moedigt klanten aan om hun gebruikte capsules in een speciale recyclingzak op te halen om terug te worden gebracht naar een Nespresso-boetiek voor inzameling. Maar deze analyse kijkt alleen naar de beslissing op macroniveau van Nespresso vs Keurig. Binnen elk merk zijn er verschillende klassen brouwers die verschillende functionaliteit bieden voor verschillende prijzen. Nespresso splitst zijn machines op in de Vertuo-lijn en een Original-lijn.

Vertuo-koffiezetapparaten zullen deze branding op hun naam hebben, maar de Original-lijn omvat grotere en soms duurdere apparaten zoals de Lattissima, CitiZ en Essenza. Het verwarmde water wordt onder hoge druk in de capsule gepompt totdat de brede, met folie bedekte kant van de capsule barst, waardoor rijke espresso met crèmekleurige bovenkant vrijkomt. Een filter in de capsule zorgt ervoor dat er geen koffiedik in je kopje koffie komt. Elke Nespresso Original espressomachine heeft een uniek ontwerp en configuratie, maar voor het grootste deel werken ze allemaal op dezelfde manier.

Originele machines richten zich op dranken op basis van espresso en espresso, zoals lattes en cappuccino's, terwijl Vertuo-machines zowel espresso als grotere dranken kunnen brouwen die vergelijkbaar zijn met standaard druppelkoffie. Dat gezegd hebbende, als je een beetje klasse en flair wilt met je Nespresso-koffie, is de KitchenAid-machine gewoon niet te verslaan. Als u op zoek bent naar een budgetkeuze, is de Nespresso Essenza Mini Espressomachine niet alleen ideaal vanwege zijn compactheid en betaalbaarheid, maar ook vanwege de sterke expresso-smaak die het produceert. Nu, alleen omdat de verschillende fabrikanten allemaal ongeveer dezelfde kwaliteit van machines produceren, betekent dat niet dat er geen andere belangrijke factoren zijn waarmee u rekening moet houden die u zullen helpen bij het winkelen van uw Nespresso-machine.

In plaats van gemaakt te zijn van plastic, is de constructie van de Nespresso KitchenAid koffiemachine voornamelijk van metaal. Nespresso OriginalLine-machines proberen het extractieproces van standaard espressomachines na te bootsen, waarbij 19 bar druk wordt gebruikt om de koffie onder hoge temperaturen te extraheren. Interessant is dat Krups, een Duits apparaatbedrijf, een vergelijkbare reeks Nespresso-machines biedt, en ze staan net zo hoog aangeschreven als de DeLonghi-machines. Alle OriginalLine-machines produceren een identieke kop koffie, en hetzelfde geldt voor de VertuoLine-machines.

U kunt bijvoorbeeld de meeste Nespresso-machines kopen met een optionele melkopschuimer, en sommige worden geleverd met één standaard. De Vertuo-machines gebruiken capsules in reliëf met een streepjescode die de machine vertelt wat hij moet maken, en draait vervolgens de capsule met zeer hoge snelheid om de koffie te extraheren. Een van de grootste voordelen van de Nespresso Vertuo-koffiemachine is de echt rijke crema die je in je koffiekopje krijgt. .

Leave a Comment

Required fields are marked *