Maakt nespresso of keurig betere koffie?

Het definitieve oordeel Hoewel de koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik van Keurig een enorme verscheidenheid aan dranken bieden om uit te kiezen, maken de machines van Nespresso koffie die gewoon beter smaakt en elke keer een rijke, met aroma gevulde kop zetten. Hier is de grootste bepalende factor tussen deze twee machines. Waar het op neerkomt is dat Keurig geen espresso kan zetten, maar sommige Nespresso-machines kunnen gewone koffie zetten. De Nespresso brouwt espresso en kan zelfs een kopje joe maken, afhankelijk van het gekozen model.

Een Keurig zet gewone koffie samen met thee, warme chocolademelk en cappuccino's, maar espresso is van tafel. Nespresso en Keurig blinken uit als het gaat om het maken van smakelijke koffie met minimale inspanning. Keurig heeft het voordeel van goedkopere machines voor degenen die er een willen, en de pods zelf zullen doorgaans ook goedkoper zijn om te kopen. Niet alle capsules van Nespresso zijn compatibel met elke machine die het merk maakt, maar accessoires zoals een melkopschuimer en one-touch-bediening maken deze modellen zeer aantrekkelijk.

Net als Tassimo richten Nespresso- en Keurig-machines zich op enkele porties (één kopje) koffie. Waar ze verschillen, is dat de Keurig ook thee, warme chocolademelk en andere warme dranken kan maken, terwijl de Nespresso alleen koffie, espresso en cappuccino zet (in modellen met melksystemen). Er bestaan off-brand oplossingen voor het maken van warme chocolademelk en thee in een Nespresso-machine, maar deze worden niet noodzakelijkerwijs ondersteund door de fabrikant en kunnen garanties ongeldig maken. Eindelijk een vonnis voor het eeuwenoude debat over het Nespresso vs Keurig-koffiezetapparaat.

Zowel de Nespresso Vertuo als het Keurig K-Café hebben bewezen goed te zijn in wat ze doen; koffie zetten. Maar er is een duidelijke winnaar. De Nespresso Vertuo komt er bovenop en is de voor de hand liggende keuze; geen debat daar. Voor onze boksfans is de Nespresso gelijk aan Muhammed Ali.

Nespresso richt zich op espresso- en espresso-gerelateerde dranken. Als je een duidelijke voorkeur hebt voor de ene boven de andere, kun je waarschijnlijk nu je beslissing nemen. Als het gaat om bruikbaarheid, hebben zowel Nespresso als Keurig machines ontworpen die supereenvoudig te gebruiken zijn. Een Nespresso-apparaat is vergelijkbaar met uw dagelijkse elektrische koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik, omdat het capsules of pads gebruikt.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de Nespresso-capsules recyclebaar zijn (hoewel je ze moet deponeren op een speciale Nespresso-site, wat in principe onmogelijk is als je niet in een grote stad woont) en Keurigs K-Cups moeten fysiek worden gedemonteerd om organisch, plastic en aluminium te scheiden, wat de meeste mensen niet doen. Een verbazingwekkend feit over de Nespresso-capsules is dat elke capsule wordt geleverd met een unieke streepjescode waarmee de machine die specifieke capsule automatisch tot zijn maximale smaak kan brouwen. Nespresso raadt aan om alleen zijn ontkalkingsoplossing te gebruiken, niet witte azijn, die u kunt gebruiken om veel andere merken koffiemachines te ontkalken. Ondertussen biedt Nespresso's VertuoLine Nespresso-pods die koffie kunnen zetten (en je kunt altijd een goede Americano maken met de originele lijn), dus het kleine beetje veelzijdigheid dat Nespresso kan bieden, wat Keurig niet kan, is de mogelijkheid om zowel koffie als espresso te maken.

Met Nespresso-machines kunt u uw drankjes aanpassen met knoppen die meer of minder water aan de koffie toevoegen. Het is echter vermeldenswaard dat zowel Keurig- als Nespresso-machines vaak worden verdisconteerd en dat u het hele jaar door fantastische besparingen kunt behalen op deze apparaten. Net als Keurig heeft Nespresso een indrukwekkend assortiment machines, maar ze gebruiken allemaal capsules in plaats van gemalen koffie. Als u van koffie houdt in zijn pure rijkdom en smaak, dan is de Nespresso Vertuo de koffiemachine voor u.

Met de Nespresso Vertuo-lijn kunt u drankjes maken met een grootte tussen 1,35 oz en 18 oz - dit is groter dan Keurig-machines toestaan. In de onderstaande video, waarin een Keurig-koffiezetapparaat wordt vergeleken met een Nespresso Vertuoline, brouwt de Keurig bijvoorbeeld op een warmere temperatuur dan de Nespresso. Uiteindelijk zijn Nespresso-espressomachines compacter, zien ze er beter uit, zijn ze iets gemakkelijker te gebruiken en produceren ze consequent een rijkere, betere kop koffie. .

Leave a Comment

Required fields are marked *