Is nespresso en delonghi hetzelfde?

DeLonghi is een derde fabrikant van Nespresso-koffiemachines. Ze zijn niet anders dan Krups en Magimix, twee andere merken die ook bepaalde reeksen Nespresso-machines produceren. Zowel Breville- als Delonghi Nespresso-machines delen dezelfde technologie. Ze gebruiken dezelfde koffiepads en zetten dezelfde smakende koffie.

Het enige verschil tussen de espressomachines zit hem in hun ontwerpen. Er is geen verschil tussen Breville en DeLonghi Nespresso-machines. Vergeet niet dat Nespresso een gelicentieerde technologie van Nestle is. Welke machine je ook gebruikt, de Nespresso-koffie smaakt op dezelfde manier.

Ter vergelijking, ik heb nu veel machines geprobeerd en heb ontdekt dat voor een rechte double shot espresso met 2 pods van elk 30 ml de DeLonghi-machines een warmere koffie geven, maar niet te heet, zodat het de bonen verbrandt en dat ze stiller zijn dan de Breville. Met Nespresso moet u nadenken over de kosten van de pods zelf, want dat zal in de loop van de tijd oplopen en de totale kosten duurder maken dan de initiële uitgaven voor de machine. De pods voor de Nespresso Vertuo hebben streepjescodes die de machine kan lezen en de cyclus kan aanpassen om de perfecte drank te creëren. Delonghi koffiemachines hebben een groter scala aan functies dan Nespresso, zodat u uw koffie kunt aanpassen en finaliseren om deze perfect te maken voor uw individuele smaak.

Zoals de detectives van de fauteuil onder u waarschijnlijk al hebben afgeleid, worden Nespresso-machines gemaakt door het Zwitserse bedrijf Nespresso, onderdeel van de Nestlé-voedselgroep. DeLonghi-machines gebruiken het zogenaamde Hot Milk-systeem, een afneembare melktank die aan de machine wordt bevestigd. Alle Nespresso-apparaten bieden een hoog niveau van gemak als het gaat om het bereiden van uw koffie, u stopt gewoon in de pod, drukt op een knop en de koffie wordt geleverd. Met Nespresso, ongeacht de hoeveelheid geld die u uitgeeft aan een Nespresso-apparaat, zal de kwaliteit van de zwarte koffie altijd precies hetzelfde zijn.

Maar onze aanbeveling bij het kiezen van het beste Nespresso-koffiezetapparaat is elk vervaardigd door Delonghi of Breville - ze hebben het beste assortiment en blijven trouw aan de originele Nespresso. Dezelfde machine die door verschillende fabrikanten wordt gemaakt, heeft dezelfde onderliggende Nespresso-technologie binnenin en de originele specificaties. Ontdekken dat uw omvormer uw nespresso-machine niet van stroom kan voorzien, is een zekere manier om een kampeertrip te bederven. KitchenAid produceert bijvoorbeeld zijn eigen Nespresso-koffiezetapparaat dat er totaal anders uitziet dan de andere in het Nespresso-assortiment.

Zelfs als u gefilterd of flessenwater gebruikt, moet u uw Nespresso-machine minstens jaarlijks ontkalken. En Nespresso heeft een slim programma om ervoor te zorgen dat klanten die pods kopen door kortingen te bieden op nieuwe espressomachines. Omdat Nespresso-machines over de hele wereld worden verkocht, verschillen de fabrikanten, afhankelijk van de regio waarin ze worden verkocht. Het korte antwoord is dat je, in termen van de kwaliteit van koffie, geen verschil zult vinden tussen de DeLonghi-, Breville- of Nespresso-machines die door andere bedrijven worden gemaakt.

Leave a Comment

Required fields are marked *