Maakt nespresso een goede kop koffie?

Het maakt espressodranken, zij het een beetje anders - het is niet zo hoogwaardig als de drankjes die je kunt maken met een goede espressomachine. Het kan echter een smakelijke Americano maken die smaakvoller is dan een typische K-Cup en bijna net zo gemakkelijk. Onze baanbrekende nieuwe Nespresso VertuoLine doet dubbel werk door koffie en espressoshots te zetten vanuit één aanrechtmachine. Het produceert de allereerste gezette koffie van Nespresso, plus espresso die soepel genoeg is om op zichzelf te drinken, maar ook kan worden gebruikt om lattes en cappuccino's te maken.

We spraken met Scott Montgomery, de Vice President of Business to Consumer Sales van het bedrijf, om meer te weten te komen over de verschillende drankjes die je kunt maken met de VertuoLine. Lees verder en scrol naar beneden om onze video te bekijken en te zien hoe het werkt. Dit betekent echter niet dat Nespresso Original Line-koffiemachines uw gewone kop Joe kunnen maken. Deze capsules kunnen maar zo ver gaan als het maken van kleine porties intense energie die we espresso noemen.

Maar als je genoeg wilt brouwen voor een mok, kun je altijd de ene lungo-capsule achter de andere doen om net genoeg koffie uit de machines te halen. Vanaf nu zijn de enige Nespresso-machines die gewone koffie kunnen zetten die binnen de VertuoLine-paraplu van producten. Een van de redenen waarom Nespresso-machines zo populair en sterk worden aanbevolen, is dat ze volledig geautomatiseerd zijn en u het gemak bieden om uw koffie te zetten met een druk op een paar knoppen. Momenteel zijn de enige Nespresso-machines met deze mogelijkheid die in de VertuoLine, die gebruikmaakt van innovatieve streepjescodetechnologie genaamd „Centrifusion” om het verschil tussen gewone druppel- of espressocapsules te identificeren.

Hoewel Nespresso Original Line-machines geen normale koffie maken, kunnen ze worden gebruikt om een heerlijke Americano te maken. In plaats daarvan gebruiken deze brouwers een mechanisme dat de Nespresso-capsule snel draait, waardoor druk wordt gecreëerd door middel van middelpuntvliedende kracht, een gepatenteerde technologie die Nespresso „Centrifusion” heeft genoemd. De enige Nespresso-machines die op dit moment gewone koffie kunnen zetten, zijn die onder het merk VertuoLine. Dit is natuurlijk volledig aan uw eigen persoonlijke voorkeuren, maar mijn advies is om op korte en lange termijn wat geld te besparen door een Nespresso OriginalLine-machine van hoge kwaliteit te kopen.

Elke Nespresso-machine zet koffie op dezelfde manier, zelfs als de tijd verschilt vanwege hoe snel het apparaat het water kan verwarmen. Of je nu snel een kop koffie nodig hebt voordat je naar je werk gaat of gewoon niet het gedoe wilt om naar een café te gaan, een Nespresso-apparaat is wat je nodig hebt. Afgezien van hun vermogen om „gewone koffie” te zetten, is een ander klein voordeel van de VertuoLine Nespresso-machines ten opzichte van de OriginalLine-machines hun superieure cremaproductie. Hoewel de Nespresso OriginalLine-machines de opnamen niet op precies dezelfde manier extraheren als traditionele espressomachines, gebruiken ze een vergelijkbare combinatie van warm water en druk die wordt geforceerd door fijngemalen koffiebonen.

In de moderne wereld van vandaag, waar alles toegankelijk is met een druk op de knop, kunt u tijd en geld besparen (ja, die elke dag kloppen de Starbucks-koffies) door te investeren in een Nespresso-machine. Dus als je altijd haast hebt, maar niet naar je werk kunt gaan zonder een kopje van je favoriete brouwsel, is een Nespresso-machine je beste oplossing. Het korte antwoord is ja, je kunt absoluut je eigen koffie gebruiken om te zetten in een Nespresso VertuoLine-machine. Als je met familie en vrienden van goede koffie wilt genieten en veel opties en programmeerbare instellingen wilt, kun je niet fout gaan met een Nespresso-apparaat.

Hier is een lijst met dingen die fout kunnen gaan als je je eigen koffie zet, op de klassieke manier, versus een Nespresso-machine.

Leave a Comment

Required fields are marked *