Wat is het verschil tussen de nespresso-machines?

Wat is het verschil tussen Original en Vertuo koffiepadmachines. Het Original assortiment koffiemachines biedt een klassieke espresso-ervaring, terwijl de Vertuo-machines het volledige assortiment koffiestijlen leveren, met 5 kopmaten. Elk systeem heeft ook zijn eigen technologie voor het extraheren van de koffie. De Nespresso Vertuo-machine heeft een smal profiel en ziet er strak uit, vooral in een zwarte afwerking.

VertuoLine-machines draaien de Nespresso-koffiepads met snelheden van ongeveer 7.000 tpm, wat resulteert in een ander smaakprofiel wanneer koffie wordt geëxtraheerd. Een van de grootste voordelen van de Nespresso Vertuo-koffiemachine is de echt rijke crema die je in je koffiekopje krijgt. VertuoLine-machines zijn geschikt voor grotere mokformaten, dus als dat jouw ding is, raden we je aan hier te kijken. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo- en Original Nespresso-machines zijn de koffiematen die u ervan kunt zetten.

De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels te bieden van tussen 0,85 oz en 5oz. Net als Tassimo richten Nespresso- en Keurig-machines zich op enkele porties (één kopje) koffie. Waar ze verschillen, is dat de Keurig ook thee, warme chocolademelk en andere warme dranken kan maken, terwijl de Nespresso alleen koffie, espresso en cappuccino zet (in modellen met melksystemen). Er bestaan off-brand oplossingen voor het maken van warme chocolademelk en thee in een Nespresso-machine, maar deze worden niet noodzakelijkerwijs ondersteund door de fabrikant en kunnen garanties ongeldig maken.

Nespresso Machine is een moderne technologie die gebruik maakt van gespecialiseerde en gebruiksklare capsules om koffie te zetten. Om het proces gemakkelijker te maken, biedt Nespresso gratis capsule-recyclingzakken aan die (ook gratis) kunnen worden afgeleverd bij elke UPS-locatie of Nespresso-boetiek. In feite zijn er veel andere fabrikanten van apparaten die koffiemachines produceren die speciaal zijn ontworpen voor Nespresso-capsules. Nu je het verschil tussen Nespresso en Espressomachine kent, is het tijd om het uit te proberen en het zelf te zien.

Zoals alle zetapparaten hebben Nespresso-machines tijd nodig om het water op te warmen voordat ze koffie en espresso kunnen zetten. Als je een snelle en gemakkelijke koffiemachine wilt, maar je wilt niet opofferen aan smaak, kun je beter een van de beste Nespresso-apparaten kopen. Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen. Alleen mensen met de vaardigheid om koffie te zetten, kunnen het op een conventionele manier bereiden, terwijl iedereen dat kan doen met de Nespresso-machines.

Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiemachines voor werkpaarden, ideaal voor op de werkplek, en andere compact en ergonomisch, ideaal om buiten de keuken te plaatsen. Als je op zoek bent naar een echt unieke en high-end Nespresso-koffiemachine, wil je misschien eens kijken naar het nieuwe Nespresso-model van KitchenAid. Nespresso OriginalLine-machines proberen het extractieproces van standaard espressomachines na te bootsen, waarbij 19 bar druk wordt gebruikt om de koffie onder hoge temperaturen te extraheren. In plaats van gemaakt te zijn van plastic, is de constructie van de Nespresso KitchenAid koffiemachine voornamelijk van metaal.

Leave a Comment

Required fields are marked *